back to top
mojatv

“NISI MOGAO DA POBEGNEŠ ILI DA NEĆEŠ, MORAO SI” Čelnici Granda imali NAREDBU za takmičare: Pevač prvi put ispričao šta su im tražili, ovo još niko nije ispričao

Pevač je sada prvi put otkrio nepoznate detalje o ugovoru i zahtevima Grand produkcije koji su imali svi pevači pomenutog takmičenja, a koji nikada nisu govorili o ovoj temi.

Blic preporučuje

“ALKOHOL JE NAJGORI NEPRIJATELJ” Nemanja Nikolić o greškama i savetu koji je dobio od Cuneta Gojkovića: “Bojao sam se da ću završiti na operaciji”

nemanja nikolić u "zvezdama granda"

Foto: screenshot

Nemanja Nikolić u “Zvezdama Granda”

“U finalu se našlo nas šestoro, trebao je pobednik da dobije auto i album, a ostali ništa, međutim Saša Popović već pre finala odluči da svi pobeđujemo i svi dobijemo albume. Posle smo dobili turneju, danas smo ovde sutra smo Las Vegas, pa Florida. Pevali smo u Navy Pier-u to je jedan specijalan objekat u Čikagu. Ima jedna anegdota, došli mi tamo, a Žika Jakšić kaže ‘kad bi ovi znali iz kakvog smo mi potoka došla’. Pre nas je tu pevala Selin Dion, a pre nje Prins”, počeo je Nemanja.

On priznaje da nije bio svestan svoje popularnosti.

nemanja nikolić

Foto: Aleksandar Dimitrijević / Ringier

Nemanja Nikolić

- Advertisement -

“Mislim da nismo, tek sada razmišljam gde sam sve bio i pevao. Ne postoji mesto, grad gde nismo bili. Trebalo je da idemo u Rusiju, ali nismo, u Kinu nema potrebe da idemo, ali smo obišli sve ostalo”, dodaje on.

O zaradama

“Dosta smo zarađivali, ali nismo imali gde da potrošimo, non-stop smo putovali i radili. Ja sam imao maniju sa cipelama, imao sam 300 pari cipela. Sećam se nekih Boss-ovih dubokih patika na aerodromu u Frankfurtu, koštale su 700 frakana, a ja to veče zaradio 400, nisam imao dovoljno, to je bila 2005. godina. Pozajmim 300 franaka i kupim ih, i moj otac ih dan danas nosi u lov”.

nemanja nikolić

Foto: Aleksandar Dimitrijević / Ringier

Nemanja Nikolić

Nemanja je otkrio i da je Grand od mladih nada zahtevao odgovornost i profesionalizam, a to se, između ostalog, ogledalo i u tome što je od pevača traženo da maksimalno izlaze u susret svojim fanovima.

“Imao sam jednu sobu koja je bila puna lutaka i slika. Svako od nas je imao svoju poštu, morali smo da podižem u poštu i odgovaramo na pisma i šaljemo svoje autograme. To su nam čelnici Granda rekli da je obavezno. Morali smo da se slikamo sa gostima posle nastupa, to je bilo pod obavezno. Nije bilo ono da pobegneš ili da nećeš, morao si. Sve je bilo drugačije, prošlo je 20 godina, ali drugačije je i u svetu i ovde. Ljudi su bili drugačiji”, rekao je on za Novu.

Najnoviji članci