mojatv

“NISMO SE ČULI 3 GODINE, A ONDA MI ROĐAK KAŽE DA JE SIN DOVEZAO TAJ AUTO”! Otac Nusretovog ubice otkrio šta se dogodilo KOBNE NOĆI

Otac glavnoosumnjičenog za ubistvo Nusreta Destanovića (28) iz Tutina, Selim Z. oglasio se posle tragičnog događaja koji je potresao ovo mesto.

Podsetimo, u velikoj policijskoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapšene su tri osobe povezane s ovim slučajem, a Selimov sin, Sead, nalazi se u bekstvu. Među uhapšenima su E.Dž. (19) iz Sjenice, osumnjičen za teško ubistvo u saučesništvu, E.H. (40) iz Novog Pazara, optužen za pomoć počiniocu nakon izvršenog krivičnog dela, i R.H. (27) iz Sjenice, uhapšena zbog neprijavljivanja pripreme krivičnog dela.

– Prvo bih želeo da razjasnim moje prezime; poznat sam kao Selim Z. zbog moje karijere u muzici, ali moje pravo prezime je Ahmetović. Što se tiče mog sina, moram reći da sam duboko razočaran. Znam da sam odgojio sina da bude pošten i da živi pošteno, ali odnosi između nas nisu bili najbolji, već tri godine nisam imao nikakav kontakt sa njim. Kad sam saznao za nestanak Nusreta, slutio sam najgore – istakao je Selim.

Dovezao auto nakon zločina?

Na pitanje kako je saznao za ubistvo, Selim kaže da ga obavestio rođak.

– Rođak Elvis H. mi je javio da je moj sin doveo sporni automobil Nusretov kod njega. Odmah sam krenuo do Elvisa i zajedno smo pozvali saobraćajnu policiju. Bio sam šokiran i tužan, ali nisam oklevao da sarađujem s policijom. Verovatno je moj sin dovezao taj auto nakon izvršenog zločina. Odmah sam upalio automobil i otišao do Elvisa, gde smo odmah pozvali patrolu saobraćajne policije. Dežurni saobraćajci, u koordinaciji s nama, utvrdili su čije je vozilo. Ta patrola saobraćajne policije bila je izuzetno profesionalna i operativna. Nakon toga, lično sam otišao i doveo dežurne inspektore da preuzmu dalju istragu – naveo je.

Otac osumnjičenog S. Z. navodi dalje da ne podržava Elvisovo navodno pomaganje u zločinu, jer želi da se okrivljeni sankcionišu na pravi način.

– Ne mogu komentarisati detalje, ali ne odobravam Elvisove postupke. Moj fokus bio je da pomognem policiji u istrazi. Ovaj zločin mora biti adekvatno sankcionisan. Svakako nisam pristalica onoga što je Elvis uradio i što ga je primio u kuću. Ne znam ništa o spaljivanju odeće. Što se tiče ostalih pitanja, radije bih ih prećutao, jer pravosudni organi trebaju to rešiti. Ovakav strašan zločin mora biti sankcionisan. Kao otac, osećam se poniženo, ali jedino što sam mogao, to sam i uradio – prijavio sam policiji – dodao je Selim.

Na pitanje kako se oseća što je u zločin uvučen i devetnaestogodišnji E.Dž., Selim kaže da mu je krivo.

– Veoma mi je teško zbog toga. E.Dž. je još uvek dete i da ga moj sin uvuče u ovako nešto… To mi je dodatno slomilo srce. Nemam reči. Molim Alaha da porodica ubijenog Nusreta pronađe utehu, a ja ću kao otac nastaviti da se nosim s ovim teretom – završio je otac.

Podsećamo, Nusret je danas sahranjen u rodnom Đerekaru, dok su se od njega oprostili njegovi najmiliji — otac Šemso, majka Fatima, tri brata i tri sestre, kao i mnogobrojna rodbina i prijatelji.

- Advertisement -

Kobna poruka

Nusret je nestao pre nekoliko dana, da bi 10. februara, njegovo telo nađeno je u bunaru i tada je ustanovljeno da je u pitanju ubistvo, najverovatnije iz strasti ili osvete. Novopazarska policija brzo je reagovala i za vrlo kratko vreme, identifikovala osumnjičene za svirepo ubistvo momka sa Peštera.

Kako se sumnja, tragični niz događaja započeo je kada je Nusret primio poruku s telefona. Poruka, za koju se ispostavilo da ju je poslala osoba koja je želela da mu naudi, pozivala ga je da dođe do nje. Nusret, ništa ne sumnjajući, odazvao se pozivu, ali umesto očekivanog susreta, dočekala ga je zaseda.

Na dogovorenom mestu, umesto žene, kojoj je lokalna zajednica pre nekoliko godina skupljala novac kako bi joj pomogli oko smeštaja i dvoje maloletne dece, sačekala su ga nekoliko muškaraca koji su ga brutalno pretukli.

Portal “Sandžak danas” je objavio dva video snimka koja prikazuju ključne trenutke koji su prethodili tragičnom ubistvu Nusreta Destanovića.

Na snimcima se vidi kako golf IV, u vlasništvu Destanovića, ulazi u dvorište jedne zgrade, okreće se i parkira. Iz automobila sa vozačevog sedišta izlazi S. Z., koji trči prema suvozačevom mestu, i tamo, koristeći oštar predmet, zadaje više udaraca Nusretu Destanoviću, uključujući i kobne, piše portal “Sandažk danas”.

Uznemirujući snimak

View this post on Instagram

A post shared by Video Plus video news agency (@videoplus.rs)

Telo pronađeno u bunaru

Pojavile su se sumnje da je njegovo telo pronađeno u bunaru, a čekali su se vatrogasci kako bi to mogli da potvrde.

– Sumnja se da je momak ubijen i da je njegovo telo bačeno u bunar. Međutim, sada se čekaju vatrogasci kako bi ušli u bunar i videli da li je to zapravo tačno. Velika je dubina, oko deset metara, ne može sa sigurnošću da se kaže da je to njegovo telo. Sve ćemo znati kad dođu vatrogasci. Inače, taj bunar se nalazi u blizini kuće osobe za koju se sumnja da je počinila zločin. Oni su pobegli – rekao je za Rinu jedan od učesnika u potrazi koji se nalazi na licu mesta.

Kurir.rs / Sandžak danas

Bonus video:

02:20
NEVEROVATNA UČINKOVITOST U OTKRIVANJU UBICA: Poligrafista otkrio cake pomoću kojih STOPROCENTNO ZNAJU ko laže ili pokušava!

Kurir

Najnoviji članci