back to top
mojatv

“NJIHOV SIN JE PREŽIVEO, JA NISAM USPELA DA OSPOSOBIM SVOJE DETE…” Nina Kobiljski se slomila u sudu pored slike ubijene ćerke (FOTO)

U VIŠEM sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje ocu i majci dečaka koji je 3. maja u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” ubio devetoro dece i čuvara te škole. Na današnjem suđenju punomoćnici oštećenih su iznosili uvodna izlaganja. Suđenje je ranije završeno kako bi sudija odlučio da li će oštećeni koji nisu svedoci moći da prisustvuju suđenju.

њихов син је преживео, ја нисам успела да оспособим своје дете... нина кобиљски се сломила у суду поред слике убијене ћерке (фото)

Foto Novosti

Oštećeni roditelji su tokom suđenja bili ispred sudnice. U sud su došli sa slikama svoje ubijene dece, koje su poređali na klupu na ulazu u sudnicu. Na klupi su bile poređane uramljene fotografije šestoro dece i Dragana Vlahovića. 

"njihov sin je preživeo, ja nisam uspela da osposobim svoje dete..." nina kobiljski se slomila u sudu pored slike ubijene ćerke (foto)
Foto: Фото: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

POGLEDAJ GALERIJU

Pored slika ubijene dece sedele su Nina Kobiljski i Suzana Čikić.

U jednom momentu Nina Kobiljski, majka ubijene Eme, rasplakala se naglas od boli što njene ćerke više nema, što je ubijena. 

– Za razliku od njih, ja nisam uspela da osposobim svoje dete da preživi. Njihov sin je preživeo – rekla je ona, dok su je tešili Anđelko Aćimović i Miloš i Suzana Čikić. 

Najnoviji članci