back to top
mojatv

NOLE, ŠLJIVOVICA I POGAČA: Ramštajn objavio snimak sa SRPSKIM SIMBOLIMA u susret koncertu u Beogradu, evo šta poručuju (VIDEO)

Ramštajn (Rammstein), jedan od najupečatljivijih i najznačajnijih bendova u svetu rok muzike, ponovno stiže u Beograd – u okviru svoje gotovo rasprodate Evropske stadion turneje 2024, a koncerti su zakazani u dva uzastopna dana, 24. i 25. maja.

00:26
Rammstein na zvaničnoj stranici objavio najavu za koncert

Bend je danas na svojoj Instagram stranici objavio promo video iz Srbije. Na njemu su lepote naše zemlje, ali i Novak Đoković i čuvena šljivovica.

Dodali su da tradiciju ne treba kršiti.

Podsetimo, koncerti u Beogradu jedinstvena su prilika za sve fanove Ramštajna u regionu, jer će domaća prestonica biti jedini grad u ovom delu Evrope koji će imati čast da ugosti ovu legendarnu grupu – Beograd se našao na listi od ukupno 16 gradova koji će biti deo ove spektakularne Evropske stadion turneje, a nama najbliži gradovi koji su obuhvaćeni ovom turnejom su Atina i Klagenfurt. Ulaznice za drugi šou su i dalje dostupne putem tiketing platforme Efinity i putem aplikacije Efinity.

Kurir

Najnoviji članci