back to top
mojatv

NOVI SKANDAL U SVETU FUDBALA! Reporterka prijavila maskotu kluba za seksualno uznemiravanje

Žizel Kumpelm reporterka koja je izveštavala sa utakmice Internasionala i Gremija u nedelju (3:2), prijavila je masoktu domaće ekipe za seksualno uznemiravanje.

нови скандал у свету фудбала! репортерка пријавила маскоту клуба за сексуално узнемиравање

FOTO: AP

Novinarka tvrdi da ju je maskota Internasionala seksualno uznemiravala, sve vreme je gestikulirala ka njoj a na kraju i pokušala da je poljubi.

– Ja sam bila jedina žena na terenu. Bilo je i drugih novinara, ali samo je meni to radio. Prišao mi je i zagrlio me. I stajao je tu grleći me. Imao je masku na sebi, pritisnuo mi je glavu i napravio gest kao da me ljubi. Mogla sam da čujem zvuk poljupca i da osetim njegov znoj – ispričala je reporterka.

Klub je objavio da je policiji dostavio snimke i fotografije kako bi mogli da istraže ove tvrdnje, ali i da je zaposleni koji nosio kostim maskote u nedelju suspendovan dok traje istraga.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić – od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče”. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Najnoviji članci