NOVI SNIMAK SUMANUTE VOŽNJE U SUPROTNOM SMERU NA AUTO-PUTU: Brzom trakom juri u susret vozačima – “Ovo je već EPIDEMIJA” (VIDEO)

Novi snimak vožnje u kontra smeru zabeležen je ovog jutra na deonici auto-puta kod Požarevca.

Na snimku se vidi kako vozač juri najbržom trakom u suprotnom smeru.

Ovaj incident prošao je na svu sreću bez nesreće i žrtava, ali ono što je izuzetno zabrinjavajuće je da nesavesni vozači biraju brzu traku auto-puta i time ugrožavaju bezbednost i ostalih učesnika u saobraćaju.

View this post on Instagram

A post shared by SERBIA LIVE – VESTI (@serbialive_vesti)

Komentari ljudi, koji primećuju da ovo već poprima oblik epidemije, nizali su se ispod objave na Instagram stranici “serbialive_vesti”.

“Hitno treba preduzeti i primeniti oštre mere! Briga me za budale koje to rade – pa sada već verujem sa namerom – ali mi žao nevinih ljudi koji mogu da nastradaju”

“Ako već pogreše zašto voze brzom trakom”, pitao se drugi.

Šta učiniti ako se nađete u suprotnom smeru na auto-putu, objasnio je Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost u saobraćaju.

– Vozač koji se nađe u suprotnom smeru odmah treba da uključi sva četiri žmigavca i da pokuša da na najbezbedniji način pređe u zaustavnu traku. Međutim, sem njegovog postupanja, veoma je bitno da i vozači koji nailaze ka njemu takođe uključe sva četiri žmigavaca i tako upozore one koji se kreću iza njih da se na putu dešava nešto neuobičajeno i da započnu kočenje. Kada na toj deonici svi uspore, moguće je da vozač koji je vozio u suprotnom smeru i sad je u zaustavnoj traci, napravi polukružno okretanje i nađe se u pravom smeru – kaže Damir Okanović.

(Kurir.rs/Blic)

- Advertisement -

Kurir

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci