“ODRIČEM SE ĆERKE” Šokantni intervju Asmina Durdžića: “Lagao sam Staniju, kajem se zbog svega”

Naime, Stanija je sinoć ušla u “Elitu” i konačno se suočila sa Aneli. Njih sve su porazgovarale o Asminu, a sada se on oglasio za “Blic”.

Blic preporučuje

“STANIJA MU SAMO UZIMA PARE, NAJVIŠE ME JE ŽAO TE DECE ” Đedović opleo po starleti, podržao Aneli: “Muž joj je slao poruke i molio da mu se vrati”

ŠOK! STANIJA UŠLA U ELITU I SUOČILA SE SA ANELI Ona se skamenila kad ju je ugledala, odmah joj sasula sve u facu: “Moja ćerka i ja smo prošle pakao zbog vas”

(FOTO) STANIJA KUPUJE DEČJU ODEĆU Gubitak bebe ju je slomio, a sada je iznenadila objavom – pokazala detalje

Asmin Durdžić: “Lagao sam Staniju, odričem se ćerke”

– Ispratio sam sve, mislim da to Staniji nije trebalo na taj način i bila je jako kulturna. Mogla je i skroz drugačije da joj kaže neke stvari, a to nije uradila. Aneli je bila dominantnija, Stanija nije bila spremna. Stanija ne treba da se bori za mene, ona tu nije kriva, ona je samo htela da čuje od nje istinu, mogla je bolje da je ispita.

– Nismo se Stanija i ja danas čuli, jer ju je to malo psihički poremetilo i neću da joj smetam, ja nisam naporan tip. Ja Staniju stvarno iskreno volim i mislim da i ona mene voli, samo što nekada nešto ide teže, nešto lakše, Aneli uopšte ne želim da vidim, niti da pričam sa njom. Ona je znala za moje bivše i njih je imala običaj da kači na mrežama, ja sam zbog toga lagao Staniju, da bih je zaštitio od tih stvari i da je Aneli ne bi kačila po mrežama. Dopisivao sam se sa Aneli dok sam bio sa Stanijom, ali ne u ljubavnom smislu i to sam radio da bih kupio mir sa Stanijom. Sa Aneli se ne bih pomirio, sve i da je poslednja žena na svetu – pričao je Asmin, pa progovorio o detetu koje ima sa njom.

aneli ahmić, asmin durdžić, stanija dobrojević

Foto: Zoran Ilić, Snežana Krstić, privatna arhiva / Ringier

Aneli Ahmić, Asmin Durdžić, Stanija Dobrojević

- Advertisement -

– Ja sam oslobođen od tog suđenja kompletno. To za dete mogu sve preko mog advokata da završe, vezano za alimentaciju, samo ću da šaljem alimentaciju koliko sud odredi, a ne kao do sada, a dete kad poraste može uvek da me poseti i vidi zašto nemamo kontakt. Ja sada želim javno da se odreknem svega što ima veze sa Aneli i njenom porodicom i cele situacije, ne želim nikakav kontak sa njima. Možda će sada grubo zvučati, dete kad poraste ima kod mene otvorena vrata i sigurno će to sve razumeti – rekao je Asmin, a šta je još ispričao, možete pogledati u videu, koji se nalazi u okviru teksta.

Video: Stanija Dobrojević vratila prsten i progovorila o Asminu Durdžiću

Stanija Dobrojević vratila prsten i progovorila o Asminu Durdžiću

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci