back to top
mojatv

OGLASILA SE RUMUNKA ČIJU ĆERKU SU POMEŠALI SA DANKOM: Ovako je reagovala na užasne vesti o devojčici iz Bora

ANA S. poreklom iz Rumunije, nalazi se na snimku iz Beča koji je proteklog vikenda digao uzbunu u Srbiji, ali i u Austriji, jer se posumnjalo da je sa njom nestala devojčica Danka Ilić (2). Austrijska policija je objavila potragu za njom, a nakon razgovora i istrage, zaključeno je da ona i devojčica sa snimka nemaju nikakve veze sa nestalom Dankom iz Srbije.

ОГЛАСИЛА СЕ РУМУНКА ЧИЈУ ЋЕРКУ СУ ПОМЕШАЛИ СА ДАНКОМ: Овако је реаговала на ужасне вести о девојчици из Бора

Foto: Printskrin

U četvrtak su stigle najgore moguće vesti – mala Danka Ilić je ubijena.

Snimak je napravio Srbin koji živi u Beču, a na njemu se vide dve žene sa devojčicom, koja je neke podsetila na Danku, za kojom se u Srbiji tragalo od 26. marta. Srbin je poslao snimak srpskoj policiji, koja je zatražila pomoć od austrijske da indetifikuje i pronađe žene sa snimka.

Vlasti u Beču objavile su njihove fotografije i saopštile da tragaju za njima. Ubrzo se sve razjasnilo…

Austrijska policija je u četvrtak zvanično saopštila da je isključila svaku vezu između osoba sa snimka i male Danke.

Ana S, koja živi u Floridsdorfu u Beču, ispričala je za Krone kako je saznala da je devojčica iz Srbije ubijena i kako se oseća posle svega.

– Šokirana sam na više nivoa. Upravo sam došla kući sa posla, a policajci su me obavestili da je Danka sada očigledno pronađena. Ali i dalje sam šokirana što su me ljudi pogrešno tražili širom Evrope – rekla je ona za Krone.

Ana je dodala da joj se do sada niko nije izvinio za zbrku i da bi volela da zna kako je do svega ovoga došlo.

– Moja ćerka izgleda potpuno drugačije i takođe je godinu dana starija. Ne znam kako možete pomešati ovo dvoje dece. Bez obzira na to, godinama nisam bila u Srbiji. Ja sam rođena Rumunka i od 2015. živim i radim u Austriji – rekla je ona.

- Advertisement -

Ispričala je i kako je saznala da policija traga za njom nakon snimka.

– Bili smo pozvani u kuću prijatelja u Velsu za Uskrs. Onda su me zvale kolege sa posla koje poznaju i moju ćerku. Rekli su da je u toku međunarodna potraga za mnom i mojom majkom. Htela sam da razjasnim nesporazum. Od nedelje prolazim kroz pakao. Samo želim da svi znaju: Mi nismo zločinci i nismo kidnapovali dete! – zaključila je ona.

Da podsetimo, u četvrtak je saopšteno da je Danka Ilić (2), za kojoj je tragano od 26. marta, ubijena, a policija je uhapsila dvojicu osumnjičenih, inače radnika JKP Vodovod iz Bora.

Oni su priznali zločin, dok telo devojčice još uvek nije pronađeno.

BONUS VIDEO: DRON IZNAD DEPONIJE NA KOJOJ SE TRAŽI TELO DANKE – U toku pretraga terena

(Telegraf)

Najnoviji članci