back to top
mojatv

OGROMNO DVORIŠTE OGRAĐENO ZIDINAMA, A BAŠTA KAO IZ BAJKE: Ovde je Radoš Bajić napravio pravu OAZU MIRA u Beogradu (FOTO)

Radoš Bajić, glumac, scenarista i reditelj, živi u pravom malom, privatnom raju, a po fotografijama niko ne bi rekao da se njegova oaza mira sa toliko zelenila nalazi u Beogradu.

Radoš je veoma aktivan na društvenoj mreži Instagram gde često objavljuje svoje fotografije, a svojevremeno je pokazao dvorište kuće u prestonici.

View this post on Instagram

A post shared by Radoš Bajić – Zvanična strana (@rados.bajic.officialpage)

Glumac je sebi i svojoj porodici uredio kuću po njihovom ukusu, pa uživaju punim plućima u njihovom domu koji odiše toplinom.

Radoš je, inače, veliki ljubitelj pasa, pa ih često pokazuje svojim pratiocima, a od ogromnih zidina koje okružuju imanje niko ne može da vidi đta porodica radi svakodnevno.

View this post on Instagram

A post shared by Radoš Bajić – Zvanična strana (@rados.bajic.officialpage)

Inače, u njgovom komšiluku se nalazi samoposluga u kojoj je Bajić mušterija, a oni su svojevremeno za “Blic” otkrili kakav je glumac kad se ugase kamere.

– Radoš dolazi gotovo svakog dana, ranoranilac je. Kupuje svakodnevne potrepštine, ali u velikim količinama. Radnju napušta sa punim kesama svega i svačega. Popriča sa ljudima. Zapitkuju ga oko serija, a on im uvek odgovori sa osmehom – otkriva radnica u obližnjem marketu, dok jedna od mušterija dodaje:

– Radoš se odlično slaže sa sinom, žive zajedno. Sami peru auto, ne razbacuju se bespotrebno. Kuća im je ograđena zidovima, deluje da vole svoju privatnost. Nisu bučni, nema žurki, ali ni svađa.

- Advertisement -

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

04:03
MISLIO SAM DA ĆE VREME PROMENITI SVE, ALI OVO JE BRUKA FESTIVALA! Radoš Bajić: Javljaju mi se ljudi iz Sarajeva koje je SRAMOTA

Kurir

Najnoviji članci