back to top
mojatv

ONA JE BILA ZABRANJENA LJUBAV ĐOLETA ĐOGANIJA: Voleo je pre braka sa Slađom, a Vesna je zbog ovoga prolila REKU SUZA

Kada je okončao ljubav sa Slađom, s kojom je ostao u sjajnim odnosima, pojavila se Vesna, atraktivna plavuša sa kojom je i danas u braku.

đole đogani

Foto: Milan Ilić / Ringier

Đole Đogani

Ipak, malo ko zna da je njegovo srce pre žena koje su mu obeležile život pripadalo njoj. Đole Đogani osvrnuo se na zabranjenu ljubav iz mladosti, koja ga je inspirisala da uradi pesmu „Zabranjena ljubav“.

Posle četrdeset godina ponovo ju je sreo i mada nije želeo da otkrije njen identitet, sa setom u glasu ispričao je priču o devojci kojoj su roditelji zabranili da se uda za njega.

‒ Imao sam zabranjenu ljubav iz detinjstva, ali njeni roditelji nisu hteli da nas puste da imamo našu ljubav. Njoj su toliko branili da su je na kraju udali protiv njene volje za drugoga. Sreo sam je za 8. mart, posle četrdeset godina.

– Nisam ni znao ko je ona, pitala me je da li može da se fotografiše sa mnom. Samo prepoznajem neke oči, ali bilo je hiljadu i više ljudi. Nekako je stala čudno i sramežljivo, kao da hoće da mi kaže, a ja žurim i želim da idem dalje. Na „Fejsbuku“ je pustila zajedničku fotografiju i napisala: „Hvala ti, ovo mi je želja nakon toga da te ponovo vidim“.

– Tako je nastala pesma ‒ ispričao je Đole za „Blic“ i otkrio da pesma ima autobiografsku priču, dok je spot odrađen potpuno filmski.

‒ Snimali smo spot u Sarajevu i jedan mali segment u Beogradu. Sve je snimano oko šest dana i filmska je priča. Vesna je, inače, ovu pesmu otpevala lepo i emotivno, njen senzibilitet i suze u spotu su prave. Nema tu laži i prevare, plakala je na setu i nismo mogli da je umirimo ‒ otkrio je emotivnu prirodu supruge, koja je godinama njegova podrška.

(Kurir)

- Advertisement -

Najnoviji članci