back to top
mojatv

ONA JE NAJBOGATIJA SRPKINJA Evo kako izgleda raskošna vila u kojoj živi, stilski nameštaj kakav niste još videli: “Bez 30.000 evra ne idem u šoping”

Ona tvrdi da je od majke nasledila lepotu, a od oca – novac. Kada je reč o muškarcima, uvek je govorila da “vrede onoliko koliko novca imaju”.

vukica vučurević

Foto: Facebook/Vukica Vučurević / Facebook

Vukica Vučurević

vukica vučurević

Foto: Facebook/Vukica Vučurević / Facebook

Vukica Vučurević

Luksuzna putovanja joj nisu strana, te često putuje na najudaljenije destinacija na kojima provodi i po nekoliko nedelja. Ekskluzivan nakit, skupocena garderoba, skupa hrana, sve to odlikuje Vukičin život.

– Ja bez 30.000 evra ne idem u šoping. Kod mene samo bunda toliko košta. Mene niko nije vaspitavao tako, meni je otac govorio “gledaj, gledaj, ali nećeš kupiti”. Međutim, on je meni na kraju davao mnogo novca. Već sa 15 godina sam počela da kupujem brendirane stvari. Nikada me otac u tome nije ograničavao. Uglavnom kupujem u Milanu i Ženevi, nekada skoknem i do Pariza – rekla je jednom prilikom, dok je iz ormara pokazivala skupocenu bundu od činčile.

vukica

Foto: Facebook/Vukica Vučurević / Facebook

- Advertisement -

Vukica

– Meni je otac za 18. rođendan kupio gliser. Sve sam to tražila, jer sam bila nezasita. Prvi automobil sam takođe tražila sa 18 godina i isključivo uvek vozim najnoviji model “Mercedesa”. Ne bih mogla ničega da se odreknem u životu, jer volim da uživam u luksuzu – istakla je Vučurevićeva.

– Često putujem. Svaki dan mi je drugačiji. Slobodno vreme volim da iskoristim za šoping, a zovu me i na modne revije kao što su brendovi “Dior”, “Gucci”… Odabrana sam klijentela i imam tu privilegiju – izjavila je jednom prilikom bogata Srpkinja.

Vukica je, inače, živela u raskošnoj kući na Dedinju, koju je prodala, pa sad živi u vili koja izgleda neverovatno. Vila je bila u vlasništvu njenih pokojnih roditelja, a u njoj joj je, po svemu sudeći, baš sve po meri.

Sav stilski nameštaj prebacila je iz prethodnog doma u ovaj, dok je u pređašnjem imala jednu veoma neprijatnu situaciju, posle koje je odlučila da tu vilu proda i da više ne živi u njoj. Naime, njena nekadašnja kuća bila je opljačkana 2016. godine, pre nego što ju je prodala.

Najnoviji članci