back to top
mojatv

ONESVEŠĆENU DANKU PREBACILI U ZADNJI DEO VOZILA – Gašić otkrio NAJJEZIVIJI DETALJ: Odlučili se da je bace, pa naleteli na oca FOTO

Vest da je dvogodišnja Danka Ilić, za kojom se tragalo 10 dana, nađena mrtva, potresla je čitav region.

Retrospektivu monstruoznog zločina izneo je ministar policije Bratislav Gašić.

ONESVEŠĆENU DANKU PREBACILI U ZADNJI DEO VOZILA - Gašić otkrio NAJJEZIVIJI DETALJ: Odlučili se da je bace, pa naleteli na oca FOTO

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić

ONESVEŠĆENU DANKU PREBACILI U ZADNJI DEO VOZILA - Gašić otkrio NAJJEZIVIJI DETALJ: Odlučili se da je bace, pa naleteli na oca FOTOONESVEŠĆENU DANKU PREBACILI U ZADNJI DEO VOZILA - Gašić otkrio NAJJEZIVIJI DETALJ: Odlučili se da je bace, pa naleteli na oca FOTOONESVEŠĆENU DANKU PREBACILI U ZADNJI DEO VOZILA - Gašić otkrio NAJJEZIVIJI DETALJ: Odlučili se da je bace, pa naleteli na oca FOTOONESVEŠĆENU DANKU PREBACILI U ZADNJI DEO VOZILA - Gašić otkrio NAJJEZIVIJI DETALJ: Odlučili se da je bace, pa naleteli na oca FOTO

– Majka je oko 13.50 videla beli auto i muško lice pored vozila fiat panda, u kom su bili osumnjičeni. Oni su rekli da su bili na radnom zadatku u Banjskom polju, da provere šahtu. Njihovo kretanje je zabeleženo na kameri. Kasnije je zabeleženo da se vozilo zaustavilo kod kapije oko 13 i 50. Vozilo u kom su bili S. J. i D. D. je bilo ispred kapije oko 2 i po minuta, stali su zbog potrebe za toaletom – rekao je Gašić, pa nastavio:

Potom su krenuli, i devojčicu udarili nekih 30-40 metara od mesta zaustavljanja. Autom je upravljao D. D., a S. J. je telo devojčice prebacio na zadnje sedište preko alata. Dogovorili su se da telo devojčice bace. U 13.57 ih je zaustavio otac devojčice i pitao da li su videli devojčicu, na šta su odgovorili negativno – rekao je ministar.

Potom su se odvezli do deponije i telo devojčice bacili.

– O monstruoznosti svedoči i to da je na poziv direktora D. D. otišao da traži devojčicu u Banjskom polju, svestan da ju je usmrtio. Tog dana na teritoriju Banjskog polja ušlo je 17 vozila, a samo su dva izašla van Banjskog polja, do dolaska policije i zaprečavanja puteva. To je bitno zato što je, bilo simptomatično da 150 metara od mesta gde su se zaustavili u dvorištu porodice Ilić, tih 150 metara prelazili su pet i po minuta. Kao i što znamo da su na deponiji bili minut i 41 sekundu – kazao je Gašić.

Ministar policije je rekao da je kompletan teren pretraživan čitavih pet puta od strane svih mogućih službi i sredstava.

Podsetimo, kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

- Advertisement -

– S.J. je osumnjičeni da je službenim vozilom ”fiat panda” u ulici Radomira Putnika udario u pešaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno sa kolegom D.D. telo devojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na ”Starobanjskom putu” kod Bora gde su telo izbacili sa desne strane puta – kaže izvor blizak istrazi.

S.J. se na teret stavlja da je time počinio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a D.D. pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Obojici je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati.

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala.

– S.J. se na teret stavlja da nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uslovima na putu usled čega je prednjim desnim delom vozila udario u devojčicu i usmrtio je – navodi izvor iz istrage.

Danka Ilić nestala je 26. marta oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora. Bila je sa majkom i bratom kada je nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem “Pronađi me”.

Bonus video:

02:08
NIJE PRVI PUT DA OSUMNJIČENI ZA UBISTVO UČESTVUJU U POTRAZI! Advokat uporedio potragu za ubijenom Dankom sa slučajem STAKLAR

Kurir

Najnoviji članci