back to top
mojatv

OVAKO JE IZGLEDALA BIKOVIĆEVA VERENICA TIK PRED POROĐAJ Ivana blistala u devetom mesecu trudnoće, svi joj se dive zbog ovakve figure

Naime, Ivana se porodila na jednoj privatnoj klinici u Beogradu i porođaj je prošao bez ikakvih problema, a mama i beba se osećaju odlično.

biković i ivana postali su roditelji

Foto: Mitar Mitrović / Ringier

Biković i Ivana postali su roditelji

Inače, Miloševa izabranica aktivna je na društvenim mrežama, pa je tako od trenutka kada smo objavila da je trudna, sa svojim pratiocima delila svoje fotografije sa trudničkim stomakom.

Ona je pre samo nekoliko dana na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj je pozirala u uskoj dugoj haljini u kojoj je njena vitka linija bila u prvom planu. Samim tim Ivana je dobila brojne komplimente na račun svog izgleda u devetom mesecu trudnoće.

ivana malić blistala je u devetom mesecu trudnoće

Foto: Instagram

Ivana Malić blistala je u devetom mesecu trudnoće

“Kakva trudnica”, “Devojko, izgledaš prelepo i prezgodno”, “Kao da nisi u devetom mesecu, samo stomačić, nisi se ni gram ugojila”, “Divna i slatka”, glasili su komentari njenih pratioca.

www.instagram.com

- Advertisement -

Podsetimo, Miloš Biković oglasio se na svom Instagramu nakon što se saznalo da čekaju dete i tada je potvrdio vest o prinovi.

– Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati – izjavio je Biković tada.

VIDEO:Miloš Biković vozi Keš taksi na Blic TV

Miloš Biković vozi Keš taksi na Blic TV


Najnoviji članci