OVAKO SE SIN NARODNOG POSLANIKA PRAVDAO ZA UBISTVO INSPEKTORA: Marković hteo da popije piće na kraju smene, a usmrćen sa 2 hica

Nikola Kokanović, koji je osumnjičen za ubistvo inspektora Nenada Markovića, pokušao je da se opravda na šokantan način tokom saslušanja!

– Tokom kobne noći je bio pijan i drogiran pa je tokom ispitivanja u policiji tvrdio da se ničega ne seća. Policajcima je ispričao da se ne seća ni motiva ni ubistva inspektora Markovića – rekao je izvor iz istrage.

Inspektori, međutim, nisu poverovali u njegovu priču.

– Teško da je to istina jer je nakon ubistva pobegao i odbacio oružje. Sve će to biti provereno u narednom periodu – kaže izvor iz istrage.

Sumnja se da ipak postoji neka pozadina ubistva.

– Za sada postoje informacije da se ne radi o nekoj kafanskoj ili pijanskoj tuči. Ima tu još posla i mnoge stvari treba da se provere. Takođe se utvrđuje i da li je Marković ubijen zbog svog posla – kaže izvor iz istrage.

Kokanović je osumnjičen da je u nedelju uveče, podsetimo, ubio Markovića sa dva hica ispred noćnog kluba “Džil” u centru Bijeljine. Marković u nedelju bio dežurni. Radio je drugu smenu i pre zločina je zajedno sa kolegom bio na jednom uviđaju u Bijeljini.

Kokanović, koji je inače sin Zorana Kokanovića, poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, doša je tog dana iz Brčkog u Bijeljinu jer je navodno dovezao suprugu da se porodi.

– Marković je po završetku posla otišao na piće u “Džil” i tu ga je dovezao kolega. Sedio je za šankom nekih pola sata. U međuvremenu je došao Kokanović sa društvom. Nisu se dugo zadržali. U klubu su bili svega pet minuta i za to vreme Kokanović i Marković nisu imali nikakav sukob, ni verbalni, a ni fizički – rekao je izvor iz policije.

Kokanović je prvi izašao iz kluba, a u trenutku dok je Marković izlazio zapucao je ka njemu. Pucao mu je u prsa i Marković je zadobio ustrelnu i prostrelnu ranu grudnog koša od kojih je preminuo.

(Kurir.rs/Srpska info)

- Advertisement -

Bonus video:

05:50
PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

Kurir

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci