OVO JE INSPEKTOR NENAD UBIJEN U BIJELJINI: MUP se oprašta od kolege! Upucan kad je izlazio iz kluba (FOTO)

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske oprašta se od policijskog službenika Nenada Markovića koji je ubijen prošle noći u Bijeljini.

Iz MUP-a su izrazili saučešće porodici Marković.

– Nenad je rođen 1985. godine u Ljubljani, osnovnu i srednju školu završio je u Bijeljini, a Visoku školu unutrašnjih poslova završio je 2008. godine u Banjaluci. Policijsku karijeru započeo je pre 15 godina, kao pomoćnik komandira Policijske stanice Bijeljina, zatim je obavljao poslove zamjenika komandira Policijske stanice, dok od 2019. godine obavlja poslove inspektora kriminalističke policije Policijske uprave Bijeljina. Tokom svog rada u službi dva puta je pohvaljivan od strane načelnika Policijske uprave Bijeljina – naveli su iz MUP-a.

Iz MUP-a su naveli da su iza Markovića ostali ožalošćeni roditelji, supruga i sin, kao i kolege i prijatelji.

Podsetimo, policijski inspektor Nenad Marković ubijen je noćas u Bijeljini,a za sada su uhapšene četiri osobe koje se dovode u vezu sa ubistvom. Među njima je i osumnjičeni Nikola K. koji je i ranije osuđivan za više krivičnih dela.

ovo je inspektor nenad ubijen u bijeljini: mup se oprašta od kolege! upucan kad je izlazio iz kluba (foto)

1 / 9 Foto: Printscreen/Youtube/RTRS

ovo je inspektor nenad ubijen u bijeljini: mup se oprašta od kolege! upucan kad je izlazio iz kluba (foto)ovo je inspektor nenad ubijen u bijeljini: mup se oprašta od kolege! upucan kad je izlazio iz kluba (foto)ovo je inspektor nenad ubijen u bijeljini: mup se oprašta od kolege! upucan kad je izlazio iz kluba (foto)ovo je inspektor nenad ubijen u bijeljini: mup se oprašta od kolege! upucan kad je izlazio iz kluba (foto)

Nikola je sin poslanika u NSRS-u i njegovo ime se i ranije pojavljivalo u policijskih dosijeima.

Nikola K. i inspektor Marković prema nezvaničnim informacijama, navodno nisu bili u sukobu, a prema dosad dostupnim informacijama, u Markovića je pucano u trenutku kada je izlazio iz kluba.

- Advertisement -

Kurir.rs/RTRS

Kurir

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci