back to top
mojatv

OVO JE ISTINA O ODNOSU IRINE VUKOTIĆ I MILOMIRA MARIĆA Zajedno su vodili jutarnji na Hepiju, a nakon njenog otkaza se pričalo da nisu u dobrim odnosima

– Dve godine divne saradnje sa gospodinom Marićem. Nikakvih “tenzija i nesuglasica” nije bilo kako su “izvori” obaveštavali kolege novinare. Naprotiv. Bilo je to veliko novinarsko iskustvo i profesionalni izazov, često duhovito, puno iznenađenja i uvek u dobroj, prijateljskoj atmosferi. Ali, došao je trenutak za promene – poručila je Irina tada putem društvenih mreža.

Blic preporučuje

LUDO I NEZABORAVNO: Irina Vukotić proslavila 39. rođendan

NOVI PARTNER IRINE VUKOTIĆ JE I DALJE OŽENJEN Jedan je od najpoznatijih lekara u Srbiji, evo o kome je reč

www.instagram.com

Irina je jednom prilikom govorila o svojim počecima na televiziji. Njeno prvo radno mesto bilo je na trećem kanalu RTS.

– Počela sam na Trećem kanalu RTS-a, gde sam primljena na audiciji za nova TV lica jer je bila potrebna nova energija, mladih, obrazovanih ljudi. I na samom početku sam naučila da i u TV prilogu moraš da ostaviš autorski pečat, a naročito kasnije u TV emisijama koje sam već sa 25 godina radila uživo sa puno gostiju iz različitih sfera. Jutarnji program je moj teren jer volim dinamiku, raznovrsnost tema, mogućnost sukoba mišljenja i stavova, ali često i životne ispovesti sa kojima gledaoci vole da se poistovete. Istina je da se uvek dobro pripremim za emisiju i mislim da se to podrazumeva, a često volim da kažem da je i improvizacija moguća samo kad “držiš sve konce u rukama“. Zajedno sa svojim kolegama urednicima učestvujem u osmišljavanju tema i gostiju i funkcionišemo kao tim, a svaki dobar voditelj je prepoznatljiv po svom načinu rada i svojevrsnom pečatu koji daje emisiji – pričala je Irina Vukotić za Blic.

Inače, Irina Vukotić je bila u braku sa nekadašnjom rijaliti zvezdom Savom Radovićem, sa kojim ima ćerku Iskru. On je javnosti poznat od 2006. godine kada je učestvovao u “Velikom bratu” i osvajao je devojke gde god se pojavi, dok je Irina vodila pomenuti rijaliti šou.

VIDEO: Omiljeni predmeti Irina Vukotic

Omiljeni predmeti Irina Vukotic


Najnoviji članci