back to top
mojatv

OVO JE MILENKO KOJI JE UBIJEN OD BATINA KOD INĐIJE: Za smrt keramičara uhapšeni OTAC I 2 SINA, određeno im zadržavanje! (FOTO)

Keramičara Milenka L. (68) iz okoline Inđije koji je preminuo od zadobijenih povreda, tokom proslave u centru sela pretukli su sugrađani, inače otac i dva sina, saznaje Kurir.

Podsetimo, slučaj je prijavljen 9. oktobra nakon što su otac G. J. (43) i njegova dva sina, D. J. (26) i S. J. (18), mučki pretukla nesrećnog čoveka koji je od zadobijenih povreda preminuo nakon 20 dana borbe za život. Osumnjičenima se na teret stavlja krivično delo nanošenje teške telesne povrede sa smrtnim ishodom.

– Milenko jeste pretučen na slavlju, ali nije bila u pitanju porodična slava. Radilo se o seoskoj proslavi, koja se kobnog dana održavala u centru Novog Slankamena. Naime, nesrećni čovek je šetao i kada su ga otac i sinovi napali kod folklornog centra, gde ima mnogo kafića i bila je muzika u tom trenutku u jednom od njih, nešto se slavilo valjda – kaže izvor Kurira i dodaje:

– Sve se brzo desilo, pa je nesrećni čovek zadobio teške telesne povrede od kojih je završio u beogradskoj bolnici. Obdukcijom je ustanovljeno da mu je slomljen vrat i da je imao nekoliko teških povreda po glavi.

Pa da podsetimo, osumnjičeni su uhapšeni, a nakon što im istekne 48 sati policijskog zadržavanja, biće privedeni na saslušanje u nadležno tužilaštvo.

(Kurir.rs – B. T.)

Kurir

Najnoviji članci