back to top
mojatv

“OVO JE PRETUŽNO, JADNA SI” Verenicu Bube Korelija napali zbog njegove veze sa ljubavnicom: Ona se hvalila prstenom, pa se ispalila: “Osam godina si verena?”

Otkako je postao poznat javnosti znalo se za njegovu vezu sa Jasminom, ali kada je započeo vezu i sa Petrom, i ona je regularno na društvenim mrežama objavljivala fotografije sa pevačem.

buba koreli sa ljubavnicom

Foto: Instagram

Buba Koreli sa ljubavnicom

Jasmina je sada na Instagramu odgovarala na pitanja svojih pratioca, a kada su je pitali za ljubavni status i da li joj je na ruci verenički prsten, ona je odgovorila:

jasmina i buba

Foto: Instagram

Jasmina i Buba

“Verena od 2016. godine! Jeste, Amar me je zaprosio!”

verenica bube korelija

Foto: screenshot

- Advertisement -

Verenica Bube Korelija

Ova objava verenice Bube Korelija izazvala je brojne osude na X mreži gde su osuli paljbu po njoj zbog toga što se ne obazire na njegovo neverstvo, ali i zbog papuča koje je uslikala uz prsten.

twitter.com

“Moja Jasmina da ti Bog da pamet , čekaš ga toliko godina a nosiš ove jeftinjara kopije… Još on i curu ima. Koktel ljubavi baš…”, napisala je jedna tviterašica, a potom su se nizali brojni komentari.

“Pretužno”, “Prejadna je. I Petru je verio koju godinu iza ove, kako ih nije stid?”, “Taj se neće venčati nikad”, “Osam godina verena, pa čemu onda veridba?”, “I zaboravio da je verio”, pisali su korisnici pomenute mreže.


Najnoviji članci