back to top
mojatv

OVO MALO KO ZNA Voditeljka Dea Đurđević se sa samo 16 godina pojavila u “Zvezdama Granda”, kikice i PIRSING NA PUPKU

Dea je, naime, tokom takmičenje bila velika podrška pevaču Nemanji Stevanoviću.

Blic preporučuje

“NAJTEŽE JE KAD NEKOGA ZOVETE DA VAM MENJA PELENE” Dea Đurđević iznela nepoznate detalje o borbi nakon teške nesreće: “Moja majka je gledala svoje dete koje joj UMIRE”

“TO VIŠE NIJE TVOJA KUĆA, DOĐI KOD MAME” Dea Đurđević otkrila istinu o ljubavi sa Mladenom Mijatovićem, evo šta joj je MAJKA REKLA

Te 2008. godine Dea je bila redovan gost na Košutnjaku, ali i najveselija navijačica. Svaki put kada bi je kamere snimile izgledala je kao da se super zabavlja, a tada je imala smao 16 godina.

dea đurđević

Foto: Grand / youtube

Dea Đurđević

dea đurđević

Foto: Grand / youtube

Dea Đurđević

- Advertisement -

Tada je često nosila i kikice, kao i pirsing na stomaku.

dea đurđević

Foto: Grand / youtube

Dea Đurđević

Kada je doživela tešku saobraćajnu nezgodu, Nemanja Stevanović je stao uz nju i poslao joj poruku podrške.

– Pre 12 godina si ti mene bodrila, navijala za mene, bila najvatrenija i najglasnija od svih ljudi u publici. Sada ja navijam za tebe, i moja porodica i ja ti šaljemo pozitivnu energiju i želimo brz oporavak.

dea đurđević

Foto: Grand / youtube

Dea Đurđević

Podrška joj je pomogla

– Kada sam ležala ta podrška javnosti mi je davala snagu i vetar u leđa da se izborim, pa kako god i da nastavim život. Svakog jutra kada se probudim meni je osmeh na licu, bila sam nepokretna. Imala sam 22 operacije i preko 200 puta sam bila uspavana. Srce ne može da izdrži toliku bol, iako sam bila na morfijumu, i uspavljivali su me, gledali su šta je manje zlo – ispričala je Dea.

Ono što je mnogima u takvoj situaciji bilo nepojmljivo jeste da je upravo njen partner i nekadašnji kolega Mladen Mijatović je bio čovek koji je izveštavao sa mesta nesreće.

– Nije bilo pitanje ko će da izveštava, i ja sam želela. Posle sam o tome razmišljala i rekla mu: “ Vidi da sam preminula i da ti nisi izveštavao, ja bih te odozgo gromom pogodila. Sve žive si čitao mene nisi“ .Ja sam jedna od retkih koja je preživela njegovu crnu hroniku– objasnila je Dea.

Inače, Dea Đurđević 2019. godine doživela je stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj joj je autobus otkinuo ruku. Hrabra voditeljka i danas se bori sa posledicama tog nemilog događaja, ali i pored svega ništa nije uspelo da joj skine njen prepoznatljiv osmeh s lica.

VIDEO: Dea Đurđević o ocu

Dea Đurđević o ocu

Najnoviji članci