back to top
mojatv

OVO SU MAJKA I OTAC NADICE ADEMOV Odrekli su se ćerke, a onda je ona zgrabila milionera i sve se promenilo – evo kako IZGLEDAJU (FOTO)

Vest o prinovi objavio je Aleksandrin brat na svom Instagramu, a Nadica Ademov se oglasila na svom profilu na Instagramu i podelila emotivan prizor sa ćerkicom iz porodilišta.

Blic preporučuje

(FOTO) KO JE MILIONER IZ NEMAČKE KOME JE NAŠA PEVAČICA RODILA ĆERKU Stariji je od nje i kupio joj je besnu mašinu: Svi detalji o moćnom muškarcu Nadice Ademov

PRVA SLIKA NADICE ADEMOV SA ĆERKOM IZ PORODILIŠTA Pevačica objavila emotivan prizor koji TOPI SRCA: “Moj borac, ljubav i radost”

www.instagram.com

“Moj borac, moj heroj! Dobro nam došla devojčice moja, ljubavi i radosti moja” – napisala je ponosna pevačica u opisu sliku sa svojom naslednicom.

Inače, Nadica danas važi za jednu od najtraženijih pevačica na estradi, a osim svog talenta za njen uspeh zaslužna je i podrška porodice.

roditelji nadice ademov

Foto: Instagram

Roditelji Nadice Ademov

Iako su retki momenti kada se sa roditeljima pojavljuje u javnosti, Nadica je jednom prilikom objavila fotografiju svojih roditelja Džulijana Ademovog i Džemile Bekir, pa se emotivnom porukom obratila svojoj majci.

- Advertisement -

– Moja kraljica danas slavi svoj rođendan, a slavimo ga i mi sa njom. Hvala ti na svemu što si učinila za nas, dala si sve da nas usrećiš i napraviš uspešnim. Mogu ti reći da si uspela u tome. Voli te tvoja ćerka – poručila je Nadica jednom prilikom svojoj majci putem Instagrama.

Inače, pre romanse sa milionerom, Nadica je imala jedan buran period, i tada se spekulisalo da je se porodica odriče zbog veze sa starijim muškarcem.

nadica ademov

Foto: Milan Ilić / Ringier

Nadica Ademov

Jednom prilikom je govorila i o zajedničkom životu sa starijim muzičarem Daliborom Stanojevićem, koji ima troje dece i dva braka iza sebe, a koji je čak završio i iza rešetaka. Tada se osvrnula na priče da je se porodica odrekla upravo zbog ove ljubavi.

– Istina je to što se pisalo, ali sada sam u dobrim odnosima sa svojim roditeljima. Sada je sve u najboljem redu – rekla je Nadica tada.


Najnoviji članci