back to top
mojatv

Pisalo se da je ZAVEO PRELEPU ŽENU BIVŠEG PREMIJERA, a sa svojom se rastao zbog pretužnog razloga: Evo kako danas izgleda Goran iz “Velikog brata” i “Parova”

O njemu su se kroz medije provlačile svakakve priče, a pominjalo se da je Goran Todić bio i u vezi sa nekadašnjom suprugom Silvija Berluskonija, Veronikom Lario, međutim to je demantovao, ali je ostala priča da ju je jarko želeo u vreme dok je bila u braku sa italijanskim političarem.

twitter.com

Do poznanstva sa Berluskonijevom ženom je došlo sasvim slučajno. Tokom rata zajedno sa majkom koja je živela u Sarajevu otputovao je u Italiju u Milano, gde je pokušao da se proslavi kao gluma, a imao je uloge u italijanskim serijama.

Tokom rada u pozorištu upisao je akademiju za telohranitelje. Čuvao je mnoge poznate ličnosti poput Berluskonijeve supruge Veronike Lari, Dženifer Lopez, Penelope Kruz, itd.

Tvrdi da je sa svima imao isključivo poslovan odnos, iako su kružile glasine da je u vezi sa ženom bivšeg italijanskog premijera, Berluskonija.

FB Post

Postao je popularan učešćem u “Velikom Bratu” iz 2015. godine gde je osvojio drugo mesto. 2016. godine je bio učesnik rijalitija “Parovi”.

Obožava ekstremne sportove, padobranstvo, borilačke veštine, a radi kao instruktor ronjenja. Voli da meditira i da proučava filozofiju. Što se tiče religije zanima se Japanskim budizmom.

FB Post

Pomagao je decu bez roditelja u domu Bjelave. Njegova pomoć svodila u organizaciji izleta na vodopad Skakavac, a učestvovao je i u organizaciji doniranja domu od strane EU. Njegov turistički dokumentarni film Nebo je osvojio mnogobrojne nagrade.


Najnoviji članci