back to top
mojatv

“PLAŠIM SE DA SE NE RAZVEDEM” Đoletu Đoganiju propao jedan brak, a sada otkrio što se nije venčao: “SVU IMOVINU OSTAVLJAM VESNI”

Oni su u braku više od 20 godina, a sada su otkrili zbog čega nikada nisu stali pred oltar.

vesna i đole

Vesna i Đole

– Mi se još nismo venčali. Jednom sam se oženio i razveo se. Sad se plašim da se opet ne razvedem. Ovako nam je lepo, preko 20 godina, a sa Slađom sam bio 10. Što se imovine tiče, da kažem javno da sve ostavljam njoj – rekao je Đole, a Vesna se nadovezala:

.

Foto: Zoran Ilić / Ringier

.

– Meni je isto dobro ovako. Ne bih ništa menjala – poručila je Vesna u “Premijeri”.

Inače, Đole je jenom prilikom istakao da je zahvaljujući svojoj sadašnjoj supruzi kompletan čovek, te je otkrio i tajnu njihovog dugog braka.

đole i vesna đogani

Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

- Advertisement -

Đole i Vesna Đogani

– Koliko god pazio na sebe spolja, unutrašnje zadovoljstvo jednako je važno za kvalitetan život. Zahvaljujući Vesni kompletno sam ispunjen. Od kada sam sa njom, ja sam drugi čovek. Volimo se, poštujemo, razumemo, posvećeni smo jedno drugom. Zajedno smo skoro dve decenije i sve vreme zajedno rastemo. Svi se mi s godinama menjamo, sazrevamo i drugačije gledamo na neke stvari, ali upravo zato je važno da se zajedno nosite sa promenama. Razgovaramo o svemu, pravimo planove i dogovaramo se, zato nikada nismo imali velike probleme. Poverenje i poštovanje su najvažniji da bi ljubav opstala. U braku je naročito važno da vodimo računa o željama i potrebama osobe koju volimo, da jedno drugo prihvatimo onakve kakvi jesmo – pričao je denser za medije.

Najnoviji članci