mojatv

PODGORIČANIN UHAPŠEN SA DROGOM: Policija pretresala automobil, pa pronašla kilograme narkotika! Ovo su detalji istrage

Podgoričanin R.D. (33) uhapšen je nakon što je rožajska policija u automobilu koji je vozio pronašla 6,5 kilograma heroina, kao i smesu za mešanje.

Policija je na putu Berane – Rožaje 7. februara zaustavila i kontrolisala “VW polo” podgoričkih tablica, koji je vozio R.D.

“Pregledom vozila pronađen je ranac u kojem se nalazilo 11 pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije svetlo braon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin, kao i smesa za mešanje sa ovom materijom, ukupne mase 6,5 kilograma”, saopštila je Uprava policije.

Tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju je naložio da se R.D. uhapsi zbog sumnje da je počinio krivično delo – neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, pa mu je nakon toga određeno i zadržavanje.

Tužilac je naložio i da se sprovedu potrebna veštačenja oduzete materije.

Službenici Regionalnog centra bezbednosti Sever su, u koordinaciji sa Odsekom za borbu protiv droga i krijumčarenja, protiv R.D. podnijeli krivičnu prijavu.

“Pripadnici RCB ‘Sever’ i Sektora za borbu protiv kriminala će nastaviti rad i primenu operativno-taktičkih i tehničkih mera i radnji na ovom predmetu”, zaključuje se.

(Kurir.rs/Vijesti/Preneo: A.N.)

Kurir

Najnoviji članci