back to top
mojatv

POPUCALA STAKLA U AUTOBUSU, DVE DEVOJČICE SE ONESVESTILE: Kako je izgledao sudar na kružnom toku na putu od Trupala za Niš (FOTO)

NIŠ – Na linijiTrupale – Niš, juče oko 14 časova došlo je dosaobraćajne nezgode kada su se na kružnom tokusudarili autobus i kamion.

Kako se navodi u objavi na instagram stranici Niš noću staklo je bilo na sve strane, ali na sreću niko nije teže povređen, osim što su se dve devojčice onesvestile.

Prema izjavama putnika, u autobusu je bilo mnogo žena, devojčica i starijih osoba. Fotografije i snimci sa mesta događaja jasno pokazuju da je autobus bio pun putnika, a srča, ostaci hrane i otpad završili su rasuti po podu, dok su najmanje dva velika prozora popucala usled udarca.

“Vozač autobusa je skretao od pekare ka gradu i nije dovoljno širok luk napravio, pa je polovina autobusa završila u traci za Ledenu stenu. Tada je kamion JKP “Mediana”, koji je bio u blizini, zakačio autobus ivicom, što je izazvalo pucanje prozora pod pritiskom. Bio je to pravi pakao, stresno za sve nas koji smo bili unutra.”

View this post on Instagram

A post shared by NishNocu (@nishnocu_oficijalni)

Srećom, osim velikog straha, niko od putnika nije teže povređen.

“Policijskoj upravi u Nišu prijavljeno je da na raskrsnici Šumadijske ulice i Obilićev venac došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali autobus marke “mand” i teretno vozilo marke “SAP”. Prema navodima policije lakše su povređene dve osobe kojima je ukazana pomoć na licu mesta”, kazali su Glasu juga u PU u Nišu.

Kurir.rs/Glas juga

Bonus video:

00:06
Izgoreo autobus na Ibarskoj kod Rušnja

- Advertisement -

Kurir

Najnoviji članci