back to top
mojatv

POZNATA INFLUENSERKA SE OGLASILA PRVI PUT POSLE HAPŠENJA MUŽA: Plavuša okačila fotografiju i poručila samo jedno! (FOTO)

Poznata sarajevska influenserka Lejla Hodović danas je prvi put od hapšenja svog muša Alema Hodovića, inače rođenog u Priboju, na svom Instagram profilu na kom je prati više od 60 hiljada ljudi, okačila sliku kojom je pokazala da podržava svog supruga.

Naime, plavuša je objavila sliku na kojoj se ona i njen suprug drže za ruke u automobilu, a uz ovu sliku ide pesma Aleksandre Radović “Dok dišem”, čiji stihovi glase: “Dok dišem tu pod ovim nebom nebom, ti zlato si i srebro, u srcu si na sigurnom, ni senka neće pasti na nas, ja kunem ti se danas, ljubav jedini je pečat moj”.

Mnogi su ovu njenu objavu protumačili kao poruku uhapšenom suprugu i podršku.

Podsetimo, Alem Hodović uhapšen je u sredu u velikoj policijskoj akciji u Sarajevu pod nazivom “Konsiljere” zajedno sa Dženisom Kadrićem, telohraniteljem Edina Gačanina Tita, balkanskog narko-bosa. Hodović, koji pored bosanskog ima i srpsko državljanstvo, sumnjiči se da je u legalne tokove ubacivao novac stečen kriminalom.

Kako su naveli u policijskom saopštenju, dokazi u ovom slučaju pribavljeni su iz aplikacija Skaj i Anom, a osumnjičeni su pod istragom zbog organizovanog kriminala, povezanog s neovlašćenim međunarodnim prometom velikih količina opojnih droga, kao i pranja novca, odnosno unošenja velikih iznosa novca stečenog krivičnim delima u redovan platni promet u Bosni i Hercegovini kupovinom pokretne i nepokretne imovine.

Juče je u sudu u BiH održano ročište osumnjičenima, i tužilaštvo je za njih predložilo da im se odredi jednomesečni pritvor. Alem Hodović je nakon izalaganja tužioca, koji je naveo šta mu se stavlja na teret, rekao “da je u šoku”.

– Prilikom pretresa sam bio u hotelu, jer mi se stan renovira. Odmah nakon što me pozvao inspektor, ja sam došao u roku od pet minuta. Imao sam svoj telefon koji koristim 10 godina, da sam hteo mogao sam ga baciti usput u Miljacku. Takođe, iz svojih nekih kontakata ranije sam saznao da se sprema ovo hapšenje – kazao je Hodović na ročištu, a preneo Faktor.ba.

Hodović je kazao i da je pomogao policajcima prilikom pronalaska dokumentacije firme koja se nalazila u njegovoj garaži i “sve im dao da nose šta im treba”. Kazao je da je sad saznao za ove razgovore o tome da ga treba “maknuti”.

Tužilac je kazao da ostaje pri predlogu da im se odredi pritvor, a sudija mu je kazala “da razmisli o rečenici koju je izrekao Hodović”.

Inače, Lejla Hodović, Alemova supruga, svoje brojne pratioce na Instagramu svakodnevno obaveštava i o svom privatnom životu, te često kači fotografije sa putovanja na koja odlazi sa suprugom. Na osnovu slika može se videti da oni žive u luksuzu, voze skupocena kola, putuju u Dubai, Dubrovnik, Beograd, na Maldive…

Bonus video:

- Advertisement -

00:46
INFLUENSERKA KIKA PRONAĐENA MRTVA U STANU! Vest o tragediji objavljena na njenom Instagramu

Kurir

Najnoviji članci