back to top
mojatv

PREDSEDNIK PANATINAIKOSA UDARIO NA EVROLIGU! Janakopulos BESAN posle poraza u Beogradu: “Niko neće da stavi ime uz ovakav CIRKUS”

Dimitris Janakopulos besan je na sudije posle poraza od Partizana u Beogradu. Prvi čovek Panatinaikosa ponovo se oglasio na društvenim mrežama i žestoko je napao arbitre koji su delili pravdu u “Areni” (Emin Mogulkoč, Olegs Latiševs i Žordi Aliaga). Bio je nezadovoljan nekim njihovim odlukama i to je objavio i na svom Instagram nalogu.

Postavio je snimak od nekoliko sudijskih odluka koje su bile protiv njegovog tima i tvrdi da su bile pogrešne. U poruci je između redova spomenuo i Dubai, tim koji bi trebalo da uđe u Evroligu u budućnosti.

– Nije važno koliko arapskih i njihovih naftnih dolara donesete u ligu, sa ovim nivoom suđenja nijedna ozbiljna kompanija neće investirati. Niko neće da stavi svoje ime uz ovakav cirkus – napisao je Janakopulos.

Nije prvi put da se Janakopulos oglašava na ovaj način, a činio je to već i zbog meča sa Partizanom. Crno-beli su prošle godine pobedili u Atini u dramatičnoj završnici, a tada se takođe oglasio na isti način…

– Kradete naše vreme, energiju i novac poslednjih 20 godina, a kada vam tražimo da napustimo vaše takmičenje vi nam ne dozvoljavate – napisao je on tada.

On je letos uložio dosta novca u tim, doveo je veliki broj novih igrača i trenera Ergina Atamana, ali se evropski drim-tim žestoko muči u Evroligi ove sezone.

/ Mondo / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:08
Lesorovi stigli u Arenu

Kurir

- Advertisement -

Najnoviji članci