PRIJATELJI SE OPRAŠTAJU OD MLADIĆA (17) KOJI SE UTOPIO NA EKSKURZIJI U ULCINJU: Mladi fudbaler stradao naočigled drugova (FOTO)

Članovi porodice, prijatelji i sugrađani opraštaju se od mladića J. H. (17) koji se utopio u Ulcinju dok je sa drugarima iz škole bio na ekskurziji.

Mladić je bio učenik treće godine Medrese (srednje škole) Gazi Isa-beg, a u Ulcinju je boravio sa ostalim vršnjacima na ekskurziji, koju je organizovala Škola Kur’ana časnog.

Kako je tačno došlo do ove stravične tragedije još nije u potpunosti jasno, ali prema pisanju pojedinih loklanih medija, tinejdžer se utopio naočigled svojih drugara.

“Duboko nas je potresla ova tužna vest za ceo Sandžak! Danas se preselio sin uvaženog i poštovanog efendije hfz. Esad Mahmutović. Molim se Alahu dž.š. da ovom divnom momku, pokojnom Jahji, daju prelepo Nebo, a porodici Mahmutović da budu sigurni u ovom teškom iskušenju koje ih je zadesilo. Svi pripadamo Alahu i svi se Njemu vraćamo“, napisao je Đerlek na svom Fejsbuk profilu.

Nastradali mladić je sina poznatog efendije Esada Mahmutovića iz Sjenice, a njegove fotografije uz tužne poruke objavili su brojni mladi ljudi iz sjeničkog kraja.

J.H. se bavio i fudbalom.

(Kurir.rs/Sandžak pres)

- Advertisement -

Kurir

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci