back to top
mojatv

“RADIJE BIH BILA GLUPA, NEGO DEBELA” Skandalozna izjava u emisiji, Ognjen Amidžić PRASNUO U SMEH, gosti joj se smejali u lice

Naime, voditelj Ognjen Amidžić u jednom segmentu emisije upitao je Slađu Lazić: “Slađo da li bi više volela da si glupa ili debela?”, upitao je Ognjen.

Blic preporučuje

(FOTO) DAJE SVE OD SEBE DA BUDE KAO MAJA MARINKOVIĆ Slađa Lazić šokirala potezom – fotografija govori više od hiljadu reči

(VIDEO) “MILJANA JE STVARNO PUKLA” Slađa Lazić i Bebica u Eliti RAZMENJUJU NEŽNOSTI, pa kroz podsmeh komentarišu njegovu bivšu

– Da sam glupa definitivno, ja nemam problem nikada sa kilažom – rekla je Slađa, a zbog njenog šokantnog odgovora su se svi smejali.

slađa lazić

Foto: Zadruga / youtube

Slađa Lazić

Inače, nedavno je kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić iznela šokantne tvrdnje o Slađi Lazić, te tvrdi da se bavi prostitucijom i da za noć uzima 300 evra.

– Ti si jadna, 300 evra bez glave, to ti je cena – vikala je Kulićeva, dok je Slađa sve vreme pokušavala da je nadjača.

– Ne, ti si jadna, govoriš meni da sam ku**a… Treba da te bude sramota, jer znaš da to nije istina. Vrlo dobro znaš kakva sam! Ja sam poštena, a ti nisi – drala se Lazićeva.

- Advertisement -

– Ja samo moram da kažem da ti je to cena. Ja sam iskrena, a prihvatila sam te kao ku**u. Izađi napolje, glupa si, mora glupost da izađe napolje iz ove kuće – rekla je Kulićeva zalupivši vrata i pri tom ne dozvoljavajući Slađi da uđe u kuću.

– I ja sam tebe prihvatila kao ku**u, i to da li imaš porodicu me ne interesuje – odgovorila je Kulićevoj.

VIDEO: Slađa Lazić, učesnica Zadruge 7

Slađa Lazić, učesnica Zadruge 7

Najnoviji članci