back to top
mojatv

RUSKA LADA USRED GRADA ČIKAGA! IZ KRALJEVA STIGLA DO AMERIKE: Ako ste u SAD možete i da je kupite, ali cena je PAPRENA! (FOTO)

Jedna “lada” izaziva poglede Srba usred Amerike! Snimljena u Čikagu, naši su je odmah šerovali po mrežama, a kad god je vide na ulicama izaziva spektakl!

Nikome nije najjasnije kako je dospela u “srpski grad” u Ilinoisu, ali je očigledno legalna čim se vozi po ulicama.

Jedan mladić je ispisao interesantnui “rutu” koju je ova “lada” prešla da bi došla do SAD.

“Išao od Kraljeva preko Sibira do Beringovog moreuza, tu ga prebacio lokalni skeledžija.. I onda lagano preko Aljaske, Jukona, Britanske Kolumbije…”, navodi se u šaljivom postu.

Posle nekoliko dana postala je zvezda grada Čikaga, a onda je osvanula na oglasima.

U Srbiji se ovakav model može kupiti, često za manje od 1.000 evra, ali na oglasu je istaknuta cena od čak 16.000 dolara. Prešla je samo 45.000 milja i 1991. je godište.

ruska lada usred grada čikaga! iz kraljeva stigla do amerike: ako ste u sad možete i da je kupite, ali cena je paprena! (foto)

1 / 5 Foto: Printscreen/chicago.craigslist

ruska lada usred grada čikaga! iz kraljeva stigla do amerike: ako ste u sad možete i da je kupite, ali cena je paprena! (foto)ruska lada usred grada čikaga! iz kraljeva stigla do amerike: ako ste u sad možete i da je kupite, ali cena je paprena! (foto)ruska lada usred grada čikaga! iz kraljeva stigla do amerike: ako ste u sad možete i da je kupite, ali cena je paprena! (foto)ruska lada usred grada čikaga! iz kraljeva stigla do amerike: ako ste u sad možete i da je kupite, ali cena je paprena! (foto)

Iako je postojana i prelazi stotine hiljada kilometara, ovaj auto je poznat kao veliki potrošač, što inače nije problem za američke standarde potrošnje, ali i jeftino gorivo.

View this post on Instagram

- Advertisement -

A post shared by Geografski kutak (@geokutak)

Ukoliko naleti uspešni Kraljevčanin, koji se dobro situirao u Čikagu, a simpatiše Rusiju, verovatno neće žaliti para.

(Kurir.rs)

Kurir

Najnoviji članci