back to top
mojatv

SAD PUCA NA POBEDU: Tri puta je bila na Evroviziji, pesmu joj je radio MILAN STANKOVIĆ, a njen glas čujete u reklamama

Krhka dama moćnog glasa Ivana Vladović dobro je poznata fanovima nacionalnog takmičenja Pesma za Evroviziju i same Evrovizije. Godine 2019. na tadašnjoj Beoviziji nastupala je s baladom “Moja bol”, a 2022. u duetu sa Jovanom Stanimirović izvela je numeru “Prijaće ti”, navodi se saopštenju.

Sem toga, Ivana je tri puta učestvovala na Evroviziji kao prateći vokal – 2015. u Beču uz Nenada Kneževića Kneza, 2018. sa Vanjom Radovanovićem i naredne godine sa Nevenom Božović u Tel Avivu.

Ovog puta, rešila je da se takmiči numerom „Jaka“ koju je napisao njen dugogodišnji saradnik Milan Stanković SevdahBABY. „Ovu pesmu posvećujem svim devojkama i ženama, jer smatram da smo jake i onda kada mislimo da smo slabe. Brz i savremen način života stalno nam nameće nove zadatke i izazove, koje je sve teže rešiti. Emotivne i ranjive, mi moramo da nađemo snage da budemo superiorne u svim segmentima života, a da pritom ostanemo ženstvene i nežne. I zato je „Jaka“ omaž slabijem polu, koji je sve sem slab“ ističe Ivana.

Vladovićeva među svojim kolegama slovi za vrhunskog profesionalca, jer je sa mnogima sarađivala kao prateći i studijski vokal, a njen glas često čujete u reklamama i sinhronizacijama. Pored decenijskog staža u bendu Euterpa, od 2010. godine radi kao vokalni učitelj i mnoga poznata imena su kod nje učila i uče tehniku i različite stilove pevanja.

Stoga u Pesmu za Evroviziju ulazi hladne glave i s maksimalnom verom u sebe.

„Nije moje da upoređujem svoju i pesme ostalih takmičara – to je posao žirija i publike. Ima tu divnih numera, sjajno otpevanih i odlično produciranih. No, mnogo toga zavisi od atmosfere, kvaliteta performansa i sreće. Ja ću “Jaku” izvesti na najbolji mogući način, nadajući se onoj narodnoj “treća sreća”. Ako vam se bude svidela, podržite me“, poručuje Ivana.

Pored Vladovićeve, na nacionalnom izboru za predstavnika na Evroviziji učestvuje još 27 takmičara. Isti će nastupati u dva polufinala 27. i 29. februara, a najboljih osam iz obe večeri takmičiće se u finalu 2. marta na programu Radio televizije Srbije.

Bonus video:

00:59
ČOVEK KOJI JE DOVEO EVROVIZIJU U SRBIJU! Vladimir Graić: Uragankama fali FAKTOR SREĆE da bi ostvarile svetsku karijeru!

Kurir

- Advertisement -

Najnoviji članci