back to top
mojatv

“SAMO LUKSUZNO” Žene Slobe Radanovića pokazala šta jede i objavom izazvala BURNE REAKCIJE: “Jel‘ se to ona šali sa nama?”

Slobina supruga Jelena, veoma je aktivna na društvenim mrežama, često ističe koliko voli Slobu i koliko je zaljubljena u njega, a njena današnja objava privukla je veliku pažnju.

Blic preporučuje

(FOTO) SVE ŠLJAŠTI U VIŠNJIČKOJ BANJI! Jelena i Sloba Radanović u prazničnoj atmosferi – žena pevača pokazala NOVOGODIŠNJI POKLON

Jelena Radanović uporedila SEBE I SLOBU SA MILENOM DRAVIĆ I DRAGANOM NIKOLIĆEM, pa pokrenula lavinu komentara: “Ostali su zajedno ceo život”

objava slobine žene

Foto: jeja.radanovic / Instagram

Objava Slobine žene

Naime, Jelena je na svom storiju na Instagramu pokazala šta će večerati, a u pitanju su bile dve kifle i dve paštete, uz šta je tagovala prijateljicu, pa pokrenula burne reakcije, kada je uz sve to napisala “Samo luksuzno”.

“Jel se to ona šali sa nama?”, “Šta fali pašteti?”, “Taman malo da odmori od restorana”, “Čuj luksuzno, pa ona se šali sa nama” – bili su samo neki od komentara.

jelena i sloba radanović

Foto: Milan Ilić / Ringier

- Advertisement -

Jelena i Sloba Radanović

Podsetimo, Jelena je nedavno proslavila rođendan u jednom prestoničkom restoranu.

Nije pravila pompu, pa su za stolom sedeli samo najbliži, dok je u jednom momentu stigla i torta.

Jelena je oduvala svećice sa torte u duhu tradicije, dok su joj ostali pevali rođendansku pesmu, a trenutke sa lica mesta podelio je Sloba na svom Instagram profilu.

Video: Sloba i Jelena razmenjuju nežnosti na plaži

Sloba i Jelena razmenjuju nežnosti na plaži

Najnoviji članci