back to top
mojatv

SERGEJ JE PRAVI UNUK CUNETA GOJKOVIĆA Osvojio je pare u kvizu “Potera”: A znate mu i majku glumicu, evo čime mu se otac bavi

Sa druge strane javnost zna i pravog unuka legende narodne muzike. U pitanju je Sergej Šepetkovski koji je okušao svoju sreću u popularnom kvizu “Potera”.

cune gojković

Cune Gojković

Naime, dvadesetjednogodišnji student montaže Sergej Šepetkovski u kvizu “Potera” sa svojim timom tada je osvojio 1.185.000 dinara, a onda se saznalo da je on unuk pevača Predraga Cuneta Gojkovića.

Majka mladića je takođe poznata javnosti, a u pitanju je glumica Katarina Gojković, dok je njegov otac ugledni hirurg Aleksandar Šepetkovski.

katarina gojković

Foto: Oliver Bunić / Ringier

Katarina Gojković

‒ Udala sam se, pa sam se razvela. Sergej i ja smo neko vreme ostali u Americi, pa smo se vratili. Sada su stvari došle na svoje i sve funkcioniše. Ja sam svoj razvod prošla bolno i teško iako nije bilo mnogo drame. Mi smo se lepo rastali i dogovorili da nam je Sergej najvažniji u životu i taj dogovor još postoji. Danas se možemo nazvati prijateljima. Ne zovu razvod bez razloga „mala smrt“. Ali, to prođe ‒ ispričala je Katarina svojevremeno, prenosi “Hello”.

Najnoviji članci