SIN POSLANIKA U GAĆAMA DOVEDEN NA MESTO ZLOČINA! Osumnjičeni za ubistvo inspektora u Bijeljini polugo sa lisicama na rukama (FOTO)

Nikola K. (23), koji je osumnjičen za ubistvo policijskog inspektora Nenada Markovića (38) u Bijeljini, danas je doveden na mesto zločina.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija osumnjičenog, a kako se može videti on je samo u donjem vešu.

Pretpostavlja se da ga je fotografisao neko od prolaznika.

Ubica iz Bijeljine u gaćama doveden na mesto zločina pic.twitter.com/wwp8pVx3JN
— Pluton (@Pluton45873221) October 3, 2023

Osnovno javno tužilaštvo Bijeljina saopštilo je danas da je Nikola K. osumnjičen za teško ubistvo. Za pomaganje u teškom ubistvu osumnjičeni su D. S., B. S. i D. Š. Svi su uhapšeni i sprovedeni na dalju kriminalističku obradu.

Osumnjičeni je, inače, sin narodnog poslanika i člana Socijalističke partije Zorana K. iz Brčkog. I ranije je dolazio u sukob sa zakonom, a iza sebe već ima dve presude.

Istragom koju vodi tužilaštvo u Bijeljini trebalo bi da budu utvrđene okolnosti ubistva i motiv.

Podsetimo, policijski inspektor Nenad Marković ubijen je prošle noći u Bijeljini. Nikola K. i inspektor Marković prema nezvaničnim informacijama, navodno nisu bili u sukobu, a prema dosad dostupnim informacijama, u Markovića je pucano u trenutku kada je izlazio iz kluba.

Osumnjičeni osuđen je na dve godine i dva meseca zatvora jer je podstrekivao druge osobe na izazivanje opšte opasnosti podmetanjem požara i eksplozije u tom gradu. Između ostalog on je podstrekivao na podmetanje požara na autu lokalnog političara.

– On je optužen da je najpre podstrekao Nedeljka Trifkovića da, za novac, podmetne požar na automobilu zastupnika u Skupštini Distrikta Uroša Vojnovića. Kako se navodi u optužnici on je Trifkovića, pošto je pristao, odvezao do kuće oštećenog pokazavši mu vozilo koje će zapaliti. Trifković je zatim 29. maja oko dva sata, držeći u ruci plastičnu flašu napunjenu benzinom prišao vozilu koje je bilo parkirano na trotoaru ispred dvorišta porodične kuće Vojnovića, a zatim posipanjem te zapaljive tečnosti i otvorenim plamenom izazvao požar koji je potpuno uništio Vojnovićev automobil – navedeno je tada iz tužilaštva u Brčkom.

Uz to, kako su naveli, Nikola K. je optužen i za podstrekivanje na izazivanje opšte opasnosti izazivanjem požara na automobilu Milenka Perendije, koji je putem maloletnog N.M. podmetnut 15. jula, ali i bacanjem eksplozivne naprave na ugostiteljski objekat Dos Manos, u naselju Kolobara, 17. augusta 2021. godine.

- Advertisement -

Kurir.rs/RTRS

Kurir


Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci