back to top
mojatv

SLAVLJE U DOMU NADEŽDE BILJIĆ I TOME PANIĆA Bivša zadrugarka podelila radosne vesti, pršte čestitke (FOTO)

Njih dvoje su i nakon izlaska iz “Zadruge” ostali zajedno, a ubrzo se iz njihove ljubavi rodio i njihov sin, kojem su dali ime Longo.

Blic preporučuje

“KOLEGE SU ZVALE VLASNIKE KLUBOVA I PRIČALI IM DA ME NE ZOVU DA PEVAM” Nadežda Biljić posle duže pauze otvorila dušu, progovorila i o sinu Longu i njegovom zdravstvenom stanju

Nadežda Biljić ulazi u “ZADRUGU 7 ELITA” BEZ TOME PANIĆA: “Njemu je jedva oprostila prevaru”

nadežda biljić

Foto: Oliver Bunić / Ringier

Nadežda Biljić

Svoju ljubav neguju godinama, ali se dugo već ne eksponiraju u medijima, međutim, danas je za njih bio bitan dan, te se Nadežda oglasila tim povodom na društvenoj mreži.

nadežda i toma

Nadežda i Toma

Naime, ona se obratili Tomi javno povodom njegovog rođendana i istakla koliko ga voli i koliko joj znači.

- Advertisement -

nadežda i toma

Foto: Instagram

Nadežda i Toma

– Ljubavi moja najveća na svetu. Srećan ti rođendan. Želim ti da mi budeš zdrav (bez stresa) ako je to moguće. Da budeš srećan svaki dan, da te okružuju samo ljubav i poštovanje da kraj tebe budu samo pravi prijatelji i sledeće godine u ovo vreme da idemo znaš već gde, obećao si! Da meni ispuniš želju! Volim te najviše i više od najviše – napisala je Nadežda Biljić, dok su čestitke su samo stizale.

Nadežda je, sa druge strane, javno obelodanila na koji način joj kolege sabotiraju karijeru, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu.

VIDEO:Nadežda Biljić – Ispovest o karijeri, sinu i braku sa Tomom Panićem

Nadežda Biljić – Ispovest o karijeri, sinu i braku sa Tomom Panićem

Najnoviji članci