back to top
mojatv

“SMRŠAO SAM 103 KILOGRAMA” Darko Lazić o smanjivanju želuca, njegov otac je umro zbog ove operacije: “To je velika rana za ceo život”

On je sada progovorio o detaljima svog privatnog života, te je otkrio kako mu je sa njegovom izabranicom u braku.

Blic preporučuje

OVO NISTE MOGLI DA VIDITE NA TV-U Darko Lazić u pauzama snimanja emisije ne pušta ženu na miru – DOHVATIO JE PRED SVIMA, A NJOJ NEPRIJATNO (FOTO)

“MAMI SAM ZA ROĐENDAN KUPIO PRSLUK” Darko Lazić o porodici – ide daleko od Srbije BEZ SUPRUGE: “Odvojeni za Dan zaljubljenih” (VIDEO)

(VIDEO) “KAĆA NE MOŽE DA ME PROMENI” Darko Lazić otkrio sve o životu sa suprugom: Evo da li se smirio

www.instagram.com

– Katarina i ja kao da smo ceo život u braku, to kod nas ne postoji samo prvih godinu dana. Nama će biti ceo život lepo i trudićemo se. Bitno je da se dve osobe nađu i razumeju i da poštuju jedno drugo. Smatram da je to ključ uspešnog braka – kaže folker.

Darko se dotakao i bivše supruge Ane Sević, koja je prisustvovala njegovoj svadbi sa Kaćom i time pokazala da između njih posle svega ima poštovanja.

ana sević i darko lazić

Foto: Milan Ilić / Ringier

Ana Sević i Darko Lazić

- Advertisement -

– Tako je, Ana i Danijel su bili na mojoj svadbi. Mi smo u lepim odnosima, a sve što je napisano da smo dokazali da posle nečeg lošeg može da bude lepo, mi nikad nismo radili da nešto bude loše. Razišli smo se kao ljudi i dve najnormalnije osobe koje u 21. veku funkcionišu najnormalnije, imamo dete i jako mi je drago zbog svega toga.

Lazić je pre četiri godine izgubio oca, koji je preminuo usled komplikacija operacije smanjenja želuca.

darko lazić - roditelji

Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija

Darko Lazić – roditelji

– Što se tiče smrti moga oca, ne bih imao puno toga da pričam i nešto ne volim da pričam o tome. To je bolan trenutak i jedna velika rana za ceo život. Ali eto, život ide dalje i mi moramo da nastavimo dalje jer imamo zbog koga da živimo i zbog koga da se borimo. Samo to mogu da kažem – priča pevač i dodaje koliko je on ukupno smršao nakon ovog zahvata:

darko lazić

Foto: Milan Ilić / Ringier

Darko Lazić

– Ja stvarno nikakvih problema nisam imao, niti ih imam danas. Znam da se mnogima iskomplikovalo, ja sam, hvala Bogu, imao sreću da sve prođe kako treba. Smršao sam oko 103 kilograma.

Nova pesma sa mladom Zerom izazvala je haos u javnosti i za kratko vreme postala među najslušanijima.

– Do saradnje sa Zerom je došlo tako što je moj tim ljudi, odnosno “Two Louder” produkcija došla na ideju da snimimo duet. Čim sam čuo pesmu svidela mi se na prvo slušanje, a nakon Zerinog pevanja to je bilo to, odmah sam pristao. Zaista mislim da smo sjajan spoj.

(Pink )

VIDEO:Darko Lazić o supruzi Katarini i odlasku u Ameriku

Darko Lazić o supruzi Katarini i odlasku u Ameriku


Najnoviji članci