back to top
mojatv

ŠOK U BOGATIĆU, DEČAK (10) UŠETAO U MARKET, PA ISTRČAO SA 90.000 DINARA: Prodavci preplašeni, zabrinuti za svoju BEZBEDNOST

Desetogodišnji dečak opljačkao je kasu u marketu jednog trgovinskog lanca u Bogatiću i pobegao sa 90.000 dinara u džepovima, ali ga je policija u ovom mestu posle intenzivne potrage pronašla nakon samo pola sata.

– Pretpostavlja se da je on ispred marketa izvesno vreme osmatrao i čekao da kasirka napusti kasu. Ušao je, uzeo novac iz kase i istrčao napolje. Policajci su odmah po prijavi krenuli u potragu, pronašli dečaka i sav novac koji je vraćen – naveo je izvor.

Drska krađa se dogodila pred kraj radnog vremena marketa koji radi do 21 sat.

– Mali lopov nije krivično odgovaran i protiv njega ne može da bude pokrenut postupak, već je sa ovim slučajem upoznat Centar za socijalni rad koji će preduzimati mere iz svoje nadležnosti – objasnili su u policiji.

Prodavci u marketu koji nema obezbeđenje su preplašeni i zgroženi jer ranije, osim slučajeva kada su potrošače hvatali dok kradu sa rafova nisu bili u sličnim situacijama, ali su nakon ove zabrinuti za svoju bezbednost.

Kurir.rs/Telegraf

Kurir

Najnoviji članci