back to top
mojatv

SRBI SA KOSOVA I METOHIJE SVOM PREDSEDNIKU: Odajemo priznanje Vučiću što je celom svetu preneo istinu

SRPSKA lista u ime srpskog naroda sa Kosova i Metohije uputila je priznanje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zbog borbe u SB UN.

срби са косова и метохије свом председнику: одајемо признање вучићу што је целом свету пренео истину

Foto: M. Stevanović

“Predsednik Aleksandar Vučić održao je večeras istorijski govor u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija gde je čitavom svetu predočio apsolutnu istinu – da Aljbin Kurti danas nad Srbima na Kosovu i Metohiji sprovodi zločin protiv čovečnosti namerno kreirajući nepodnošljive uslove života za naš narod. On je pred očima čitavog sveta stao čvrsto u odbranu srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i principa međunarodnog prava.

U ime srpskog naroda sa Kosova i Metohije odajemo priznanje predsedniku Aleksandru Vučiću što je čitavom svetu preneo istinu o stradanju srpskog naroda na ovim prostorima od strane režima Aljbina Kurtija i namere Kurtija da protera srpski narod i ugrozi mir na Zapadnim Balkanu.

Kao pravi državnik, predsednik Vučić se u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija pred najmoćnijim zemljama sveta hrabro kao lav borio za opstanak i ostanak srpskog naroda na svojim vekovnim ognjištima i ukazao na potrebu da čitav demokratski svet stane u zaštitu našeg naroda.

Ponosni smo i hrabri nas činjenica da našu državu i naš narod u ovim teškim vremenima vodi predsednik Vučić koji je više puta do sada dokazao koliko mu je stalo do Srbije i Srba, a posebno našeg naroda na Kosovu i Metohiji”, navodi se u saopštenju.

Najnoviji članci