back to top
mojatv

SRBIN UHAPŠEN NA IBICI SA PUNIM KOFEROM DROGE: U vili mu našli SPISAK MUŠTERIJA, sada stigla presuda – Posle robije biće PROTERAN

Srbin koji je uhapšen na Ibici u junu 2023. godine sa 18 kilograma kokaina, ketamina i ekstazija osuđen je na tri godine zatvora, a kako navode tamošnji mediji, kada odsluži kaznu biće proteran iz zemlje!

Kako navode lokalni mediji, Prvo odeljenje Pokrajinskog suda Balearskih ostrva u utorak je osudilo Srbina koji je uhvaćen na Ibici sa 18 kilograma kokaina i drugih narkotika, čija vrednost iznosi 405.093 evra!

– Izrečena mu je kazna zatvora od tri godine i jednog dana, nakon sporazuma sa Tužilaštvom, koje je prvobitno tražilo šest godina zatvora. Kada odsluži kaznu ili stekne treći stepen, biće proteran iz zemlje – navode lokalni mediji.

Srpski državljanin je uhapšen na Ibici, a njega je odao kofer koji je nosio. Kada su ga policijski službenici zaustavili ispred vile, u prtljagu su pronašli čak 10 kg različitih vrsta droge!

Srbin je uhapšen oko 10 sati ujutru, policajci su opkolili Srbina i uhvatili ga u trenutku kada je ulazio u kuću, noseći kofer. Tada je usledilo filmsko hapšenje.

Policija u vili pronašla novac i još droge

Nakon što je policija pronašla ulov u koferu, agenti španske policije su zatražili sudski nalog i pristupili inspekciji kuće u koju je muškarac nameravao ući.

Policija je u vili pronašla veliku svotu novca, kao i još različitih vrsta narkotika.

Tokom pretresa kuće zaplenjeno je još pet kilograma kokaina, kao i 34.000 evra, 2,5 kilograma ketamina, 2 kilograma kristala, 3.000 tableta ekstazija i 100 grama marihuane, navode tamošnji mediji.

Pronađen i spisak mušterija

Pored toga, prilikom pretresa kuće otkriveni su alati i oprema koji služe za prodaju ovih supstanci na crnom tržištu.

- Advertisement -

To je već ukazivalo na veliku količinu i raznolikost zaplenjenih droga, kao i prisustvo doza spremnih za direktnu prodaju.

Policajci su u vili pronašli vakuumsku mašinu za pakovanje, knjige evidentiranja, nekoliko telefonskih kartica i vagu.

(Kurir.rs/Blic/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

02:36
UHAPŠEN BEOGRADSKA MAKRO GRUPA: Reporter Kurira donosi NAJNOVIJA SAZNANJA! Čini mi se da je u ovom slučaju I VIŠE OD TOGA!

Kurir

Najnoviji članci