back to top
mojatv

SUMORNO LICE I BEZ OSMEHA Đorđe David nakon stravične nesreće uhvaćen u Beogradu, EVO ŠTA JE RADIO

Nakon što se Đorđe vratio u Srbiju, komšiluk ga nije viđao nekoliko dana, a sada se pevač nakon što je održao konferenciju za novinare pojavio u javnosti, a naši paparaci uspeli su da ga uslikaju.

Blic preporučuje

“I DALJE NISAM SLOBODAN, NADAM SE DA ĆU BITI ZA POLA GODINE” Đorđe David otkrio nove detalje jezive nesreće u kojoj je usmrtio ženu

“JEDVA ČEKAM DA SE SRETNEM SA MUŽEM UBIJENE ŽENE” Đorđe David otkrio detalje stravične saobraćajke: “Svaka reč može biti upotrebljena protiv mene”

Đorđe David u javnosti nakon saobraćajne nesreće

Naime, Đorđe je danas rešio da prošeta gradom i svrati do jednog tržnog centra i kupi potrebštine za život, a njegovo lice bilo je sumorno i bez osmeha.

Roker je na sebi imao kožnu jaknu i crne pantalone, a u jednom trenutku uhvatili smo ga i kako sa nekim priča na mobilni telefon, a slike sa lica mesta, kao i snimak možete pogledati u okviru teksta.

đorđe david

Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

Đorđe David

đorđe david

- Advertisement -

Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

Đorđe David

đorđe david

Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

Đorđe David

Podsetimo, Đorđe David pre nekoliko dana usmrtio je ženu u nesreći koja se dogodila na auto-putu u Severnoj Makedoniji. Iako su mu tamošnji organi reda vratili dokumenta i dozvolili mu da se vrati u Srbiju, Đorđe je istakao da se i dalje ne oseća slobodno.

Prilikom nesreće Đorđe je zadobio povrede ruke, a na konferenciji za medije na kojoj je govorio o nesreći, pojavio se sa zavijenom levom šakom.

đorđe david

Foto: Đorđe Kojadinović / Ringier

Đorđe David

– To je nešto što je jednostavno u ovoj celoj proceduri uslovnost koja mora da se zadovolji. Kažu ljudi: “Dobio si dokumenta, slobodan si”. Ne, ja se uopšte ne osećam tako. Ja ću u tom smislu osećati da sam slobodan kada se taj proces završi. Neće se završiti za mesec dana, odmah da kažem, daj Bože da se završi za pola godine. On će trajati, ali tek kada taj proces bude završen, gde će se meni na papiru zvanično dati rešenje, daj Bože da ja nisam imao nikakvu odgovornost koju treba da snosim u svemu tome, ja ću ako to tako bude – osećati da sam slobodan – ispričao je roker za Grand, pa dodao:

đorđe david

Foto: Đorđe Kojadinović / Ringier

Đorđe David

– Sve što se desilo, nije se desilo iz moje neodgovornosti. Oni su mi rekli tamo da je to nesrećan slučaj sa smrtnim ishodom u kojem sam ja bio učesnik. Kako god to zvučalo, da prevedemo na prost jezik, ja sam udario ženu koja je od tog udarca preminula. Postoji ta priča koja je prethodila svemu tome, ali to je nešto što mene tišti i zaista sam dao sve od sebe da bih to izbegao. Na žalost, nije bilo moguće – rekao je Đorđe David.

Video: Đorđe David pred konferenciju za štampu

Đorđe David pred konferenciju za štampu

Najnoviji članci