back to top
mojatv

SVI SU GLEDALI U NJEGOVU HALJINU NA PZE, A ONA MU JE NAJVEĆA PODRŠKA: Filarijeva majka je prava LEPOTICA, a evo šta misli o svemu

Filarri je sinoć nastupio sinoć na “Pesmi za Evroviziju” sa numerom “Ko je ta žena”. U finale se nije plasirao, ali je ponovo svojim ekscentričnim stajlingom uspeo da privuče pažnju.

Kako je rekao, pesma koja mu nije obezbedila plasman u finale takmičenja, najintimnija je do sada kada je on u pitanju.

– Eto mene ponovo na PZE sa novom, moćnijom i mnogo ozbiljnijom pesmom, kakvu ovakvo takmičenje i zahteva. Ovo je najozbiljniji i najintimniji tekst do sada od mene, a pevačke deonice su veoma zahtevne i snažne. Tekst ove pesme je višeslojan, postoje mnogi načini da se protumači i shvati poruka moje pesme “Ko je ta žena”. Neki bi pomislili da pevam nekoj ženi, neki bi pomislili da pevam o prihvatanju rodnog identiteta, dok ja ovu pesmu posmatram na treći način. U ovoj pesmi pevam svojoj ženskoj energiji ili ženskoj strani, koju svaki muškarac ima u sebi, kao sto i svaka žena ima u sebi mušku energiju. Ženska energija u meni je moja nežnost, moja kreativnost i moja emocija. Sustina je u tome da koja god energija u nama bila dominantnija, i da ako smo suprotnog pola od iste, ne treba je se stideti ili plasitii, već je osvestiti i negovati kako bismo bili u balansu i naravno srećni i zadovoljni sobom. Ja sam ponosan na svoju žensku stranu, srećan sam u svojoj koži. Volim sebe i volim što sam baš ovakav kakav sam – rekao je on pred takmičenje za “Blic”, dok, ipak, nije uspeo da se plasira u finale.

Influenser i pevač Filip Marinkov, koji se proslavio kao Filarri, u jednoj emisiji je predstavio javnosti svoju majku Biljanu, kao i brata Mateju.

Filarri je otkrio šta kažu roditelji na njegovo predstavljanje u javnosti.

– Imam punu podršku roditelja i cele porodice u svemu što radim. Osim bezgranične ljubavi i razumevanja, oni su uložili sredstva u mene i moju karijeru na početku, bez ikakve garancije da će ovo sto radim uspeti ili se isplatiti. Mislim da mi veća potvrda od toga ne treba. Naravno da se u nekim stvarima ne razumemo zbog razlike u godinama, ali me nikada nisu uslovljavali načinom na koji treba da radim stvari kada je u pitanju moja karijera i u svakom projektu imam maksimalnu slobodu, što se može i videti. Veoma sam srećan zbog toga i ovim putem želim da im se zahvalim i kažem da ništa od ovoga sto radim, ne bi bilo na ovom nivou bez njihove podrške. Zahvalan sam na svoj ljubavi, podršci i razumevanju koje nesebično dobijam od svojih najbližih prijatelja i porodice – kaže on.

(Kurir.rs/ Blic/ L. S)

Bonus video:

02:31
TARGETIRALA ME JE, STIŽU MI PRETEĆE PORUKE Filarri udario na Narodnu poslanicu nakon skandalozne izjave: Mora da pazi šta priča

Kurir

- Advertisement -

Najnoviji članci