TEJLOR SVIFT SE BORILA ZA DAH NA KONCERTU GDE JE PREMINULA NJENA OBOŽAVATELJKA: Slavna pevačica ODLOŽILA TURNEJU u Brazilu (VIDEO)

Slavna pevačica Tejlor Svift borila se za dah na nastupu u Riju de Žaneiru prošlog petka, na tom koncertu preminula je obožavateljka muzičke zvezde od srčanog udara. Izuzetno je toplo bilo na tom dogđaju, naročito ako se tome doda i ogromna gužva. Temperatura je iznosila 38 stepeni.

Na snimku koji je objavljen na Tiktoku vidi se kako Tejlor Svift jedva diše dok završava izvođenje svog hita. Bukvalno se borila za dah na nastupu na olimpijskom stadionu Nilton Santos.

Zabeleženo je kako je sedam puta udahnula da bi mogla da nastavi sa pevanjem. Koncert će ostati upamćen po tragediji, 23- godišnja Ana Klara Benevides umrla je od srčanog zastoja, ispričala je njena rođaka.

Nakon tog događaja Tejlor Svift je odložila nastavak turneje u Brazilu, piše People. Fanovi je podržavaju u toj odluci, a mnogi su zabrinuti i za nju samu pa joj poručuju da je neizdrživo pevati pod tako velikom temepraturom i pod refektorima, navodi Daily mail.

(Kurir.rs/Blic žena)

Kurir

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

- Advertisement -

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci