back to top
mojatv

TELO MALE DANKE SPASIOCI TRAŽE U JAMI KANJONA DUBOKOJ 70 METARA: Pogledajte prve slike sa lica mesta! MUP se hitno oglasio (FOTO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju pretragu terena na teritoriji grada Bora u potrazi za telom dvogodišnje Danke Ilić za čije se teško ubistvo sumnjiče S. J. (1974) i D. D. (1974), obojica iz Bora, a koji su uhapšeni 4. aprila ove godine.

TELO MALE DANKE SPASIOCI TRAŽE U JAMI KANJONA DUBOKOJ 70 METARA: Pogledajte prve slike sa lica mesta! MUP se hitno oglasio (FOTO)

1 / 5 Foto: MUP Srbije

TELO MALE DANKE SPASIOCI TRAŽE U JAMI KANJONA DUBOKOJ 70 METARA: Pogledajte prve slike sa lica mesta! MUP se hitno oglasio (FOTO)TELO MALE DANKE SPASIOCI TRAŽE U JAMI KANJONA DUBOKOJ 70 METARA: Pogledajte prve slike sa lica mesta! MUP se hitno oglasio (FOTO)TELO MALE DANKE SPASIOCI TRAŽE U JAMI KANJONA DUBOKOJ 70 METARA: Pogledajte prve slike sa lica mesta! MUP se hitno oglasio (FOTO)TELO MALE DANKE SPASIOCI TRAŽE U JAMI KANJONA DUBOKOJ 70 METARA: Pogledajte prve slike sa lica mesta! MUP se hitno oglasio (FOTO)

Pripadnici Specijalističkog tima za spasavanje iz ruševina iz Bora Sektora za vanredne situacije, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Gorskom službom spasavanja pretražili su do sada pola trase od 7 kilometara Lazarevog kanjona, uz korišćenje spasilačke specijalne opreme, a u toku je i nastavak pretrage jame iznad kanjona, duboke 70 metara.

Dronom sa termovizijskim kamerama i mogućnošću za 3D mapiranje, pregledana je cela zona kanjona i tom prilikom ništa nije uočeno.

Osim ove lokacije, pripadnici MUP-a izvršili su pretragu korita Zlotske reke. Opsežna pretraga terena u cilju pronalaska tela devojčice i utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je nastradala se nastavlja.

Kurir

Najnoviji članci