mojatv

TRAGEDIJA U RIJECI! Starija žena stradala, muškarac bez svesti prebačen u bolnicu, grejali se na PEĆ NA GAS

U tragičnoj nesreći u Rijeci je u subotu smrtno stradala žena (58), a muškarac (60) je sa teškim je povredama završio na lečenju u riječkom KBC, izvestila je hrvatska policija.

Sajt 24sata.hr prenosi da je policija oko 12 sati dobila dojavu da je u stanu na području Drenove pronađeno dvoje ljudi bez svesti. Dolaskom na mesto događaja policijski službenici su zatekli radnike HMP-a i pripadnike JVP Rijeka koji su ušli u stan i navedene osobe izneli, kao i peć za grejanje na gas koja se nalazila u stanu.

Navodi se da je uprkos pruženoj medicinskoj pomoći, 58-godišnjakinja nažalost preminula i njeno telo su prevezli u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Uviđajem je utvrđeno da se pomenuti par nalazio u stanu u kojem se za grejanje koristila peć na gas, kao i da su prilikom ulaska u stan vatrogasci izmerili visoku koncentraciju ugljen-monoksida.

Policija je navela da će, po završetku kriminalističke istrage, sve utvrđene činjenice dostaviti nadležnom državnom tužilaštvu.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

00:13
PRVI SNIMCI IZ STANA U KOJEM JE EKSPLODIRAO BOJLER: Još se dimi, sve crno, izgorelo, stanarke odmah obavestile vlasnika iz Ljiga

Kurir

Najnoviji članci