back to top
mojatv

TRUDNA KORTNI KARDAŠIJAN ZAVRŠILA U BOLNICI: Rijaliti zvezdi ukazana lekarska pomoć, njen muž odmah PREKINUO turneju (FOTO)

Travis Barker morao je da obustavi turneju na koju je krenuo sa bendom Blink-182 jer je njegova trudna supruga Kortni Karašijan završila u bolnici. Bend je u petak saopštio da se odlaže početak serije koncerata u Evropi zbog “hitne porodične situacije” njihovog bubnjara.

Kortni Kardašijan je bila kratko u bolnici pa se vratila kući u Los Anđelesu, rekao je izvor za People. “Ona se oseća bolje i srećna je što se Travis vratio kući”, dodao je insajder. Ne zna se još zbog čega je Kortni potražila lekarsku pomoć, a fotografisana je kako sa suprugom napušta bolnicu prošle subote.

Pomenuti bend je zbog hitne porodične situacije odložio nastupe u Glazgovu, Belfastu i Dublinu i poručio da će objaviti nove informacije što je pre moguće. Travis je u međuvremenu objavio sliku sa aerodroma u Glazgovu uz poruku: “Molimo se zajedno” dok se Kortni povukla sa mreža.

Kortni Kardašijan koja je ovog leta stalo bila na “meti” paparaca i Travis Barker venčali su se 2022. a u junu su saopštili da očekuju sina. TV zvezda je svoju borbu da ponovo ostane u drugom stanju prikazala u Hulu rijaliti programu. Ona iz veze sa Skotom Disikom ima troje dece, muzičar ima ćerku i sina iz prethodnog braka.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:04
Trudna Tara Simov plače na sav glas

Kurir

Najnoviji članci