back to top
mojatv

TRUDNA TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica sa suprugom Petrom Benčinom čeka TREĆE DETE

Popularni glumački par u braku je od 2016., a ćerku Stašu dobili su krajem iste godine.

Blic preporučuje

“Lako se dobije etiketa loše majke” Tamara Dragičević o roditeljstvu i emocijama: “I kada sam očajna, imam tu sposobnost da se uzdignem”

“UPOZNATE SE I POSLE DVA SATA SE STRASNO LJUBITE” Tamara Dragičević o intimnim scenama na filmu “AKO TREBA ŠETAĆU GOLA”

tamara i petar

Foto: M. Ilić / Ringier

Tamara i Petar

Tri godine kasnije, odnosno u avgustu 2019. godine, njihova porodica postala je bogatija za još jednog člana – dečaka Lazara.

Četvoročlani dom sada će se dodatno proširiti, a ovu informaciju su vešto krili od javnosti, sve do sada, prenosi Journal.rs.

Podsetimo, poznata glumica Tamara Dragičević u braku je sa kolegom Petrom Benčinom, a nedavno je rešila da otvori dušu o problemima u roditeljstvu sa kojima se susrela tokom godina pored sina Lazara i ćerke Staše.

www.instagram.com

- Advertisement -

– Kao što u komadu, predstavi “Mama” piše: “Ja razumem zašto ljudi tresu svoje bebe”. Jedan dan sam morala da stavim sina na sred kreveta i da odem! Razumem to sa trešenjem. Toliko je teško znati šta im treba – rekla je prvo Tamara Dragičević, pa iznela detalje.

www.instagram.com

– Ja sve radim, povijam, mazim, nunam, al’ on plače! Šta ti je, bebo? Ja se sećam tog osećaja kad sam pomislila: “Bože, jesam li ja luda ili nemajka kada beba vrišti i vrišti”. Ti sve radiš, ti si jako umoran. Misliš da ćeš umreti – dodala je glumica.

– Samo ti u jednom trenutku dođe da tu bebu stegneš i, kao, ona je kriva za sve tvoje… I što ne spavaš, i što si umoran… To su, stvarno, stvari o kojima se malo priča, a svim tim ženama, koje nisu loše majke zbog toga, je teže i stvarno mislim da prođu onako neke baš teške momente – zaključila je za “Tampon zonu”.


Najnoviji članci