back to top
mojatv

U KUPATILU GRČKI STUBOVI, A NA ZIDU LEOPARD IZ JUŽNE AFRIKE Dom Zorice Brunclik i Kemiša odiše luksuzom, dvorište je posebna priča

zorica i kemiš

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Zorica i Kemiš

Blic preporučuje

ZORICA BRUNCLIK I MILOŠ BOJANIĆ SE POMIRILI POSLE 10 GODINA Nakon žestokih svađa u rijalitiju, pevač otkrio: “Nisam hteo DA UMREM, a da ne izgladimo sve”

“KEMIŠ I JA SKROZ GOLI, DRŽIM KUČE DA PREKRIJEM INTIMNE DELOVE” Zorica Brunclik u neprijatnoj situaciji: “Pala sam sa stolice! Nisam ružna, al’ bih promenila glavu za mnoge tuđe”

“NISAM MOGLA DA GA SMISLIM” Zorica Brunclik iznela nepoznate detlje iz braka sa Kemišom: “Bio je mršav za moj ukus, sav prepotentan”

Svoje ljubavno gnezdo stvorili su u Krnjači, a dom su opremili tako da sve bude po njihovom ukusu. Njihov porodični dom ima veoma veliko i lepo dvorište u kom se nalazi i bazen. Oko bazena su tokom toplijeg vremena postavljene ležaljke, a cela okolina je okružena zelenilom i visokom drvećem sa krošnjama koje zaklanja od pogleda znatiželjnika.

www.instagram.com

U dnevnoj sobi se nalazi veliki sto za ručak, a spavaća soba je posebna priča. Veliki bračni krevet ima duge ružičaste baldahine i sve je u svili, dok su pored kreveta komode sa lampama.

zorica brunclik

- Advertisement -

Foto: yourube/AmiGshow / screenshot

Zorica Brunclik

I kupatilo, koje je u belo-oker nijansama, je veoma prostrano. Primetno je da je kada veoma velika, kao i da se oko nje nalaze dva stuba u grčkom stilu koji daju posebnu notu celoj prostoriji, dok se na policama vidi veliki broj peškira.

zorica brunclik

Foto: yourube/AmiGshow / screenshot

Zorica Brunclik

Zorica ipak najviše vremena provodi u prostoriji koju naziva terasom, a u kojoj se nalaze kamin i udoban nameštaj. Zid je ukrasila kožom leoparda, koju je, kako je otkrila, dobila na poklon tokom boravka u Južnoj Africi.

zorica brunclik

Foto: Youtube/ AmiG Show / screenshot

Zorica Brunclik

Pre slave živela u siromaštvu

Iako sada uživa u luksuzu, život Zorice Brunclik nije uvek bio idealan, a pevačica je jednom prilikom i javno govorila na tu temu.

zorica i kemiš

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Zorica i Kemiš

– Mi smo zaista kao porodica bili siromašni, neko ko je delio jedno jaje na četiri dela sa još tri brata. A onda dođete u situaciju da možete da pojedete koliko hoćete jaja i svi olo vas – rekla je Zorica u emisiji “Na večeri kod” za koju je otvorila vrata doma i dodala:

– Često mi kažu deca: “Što to stlano ponavljaš?”. Ja kažem: “Ne ponavljam ja to zbog vas, već zbog sebe”. Samo da nikada ne zaboravim odakle sam došla, a šta sam postigla – zaključuje Brunclikova.

VIDEO: Zorica Brunclik na svadbi

Zorica Brunclik na svadbi


Najnoviji članci