back to top
mojatv

U OVOJ SKLEPANOJ KUĆI ISPOD MOSTA JE ŽIVELA NAŠA PEVAČICA Danas ima luksuzan dom u Beogradu u kojem uživa sa mužem i decom i zarađuje HILJADE EVRA

Vesna je jednom prilikom opisala svoje detinjstvo i istakla da je živela u nemaštini i da se toga ne stidi, a danas živi u luksuznom stanu u Beogradu sa svojim partnerom Đoletom Đoganijem i decom i zarađuje hiljade evra, o čemu scedoče brojni snimci, koji kruže mrežama.

Blic preporučuje

SNIMAK POGLEDALO DVA MILIONA LJUDI Vesna Đogani ZABORAVILA DA OBUČE BRUSTHALTER, providna haljina izazvala buru na mrežama (Video)

“ŠEST MESECI NAKON POROĐAJA SAM SE BORILA SA DEPRESIJOM” Vesna Đogani o teškom periodu, zatržila stručnu pomoć: “Nisam znala šta ću sa BEBOM”

vesna đogani

Foto: K1/Screenshot / screenshot

Vesna Đogani

Zbog siromaštva, kao devojčica u jednom periodu boravila je u Zvenčanskoj, dok je njena majka radila. Ona ne krije da je to vreme provedeno u toj ustanovi i te kako bolno.

kuća vesne đogani

Foto: Dunja Đorđević / RAS Srbija

Kuća Vesne Đogani

- Advertisement -

Đoganijeva je pre par godina zbog pojedinih negativnih komentara odlučila da u svom vlogu snimi kuću i kraj u kome je nekada živela.

kuća vesne đogani

Foto: Dunja Đorđević / RAS Srbija

Kuća Vesne Đogani

– Ja sam Vesna Đogani. Ovo je ulica mog detinjstva. Tu sam rođena. Tu sam odrasla. U mom dvorištu sam imala prve koncerte. Tu je počela moja karijera. Tu je počeo moj san. Ovo je moj most. Most mog detinjstva. Tu smo igrali između dve vatre. Šetali se. Iznad nas preko njega bi svake nedelje prolazili navijači Zvezde i Partizana i glasno navijali. Tramvaji bi brujali, a nama deci je sve to bilo kao da slusamo najlepsu muziku. Voleli smo tu buku. A sada je neko isprljao moj most. Isprljao moje detinjstvo. Pogana usta su isprljala čisto dečije srce. Isprljao san. Isprljao dečije snove. Da, bila sam siromašna devojčica. Sa velikim snovima. Siromašna devojčica sa velikom maštom – napisala je Vesna tada i dodala:

kuća vesne đogani

Foto: Dunja Đorđević / RAS Srbija

Kuća Vesne Đogani

kuća vesne đogani

Foto: Dunja Đorđević / RAS Srbija

Kuća Vesne Đogani

– Zar neko može da te osudi, samo zato što si živela ispod mosta. Imala parče hleba i parče neba. Tužna sam zbog toga. I zato sam došla tu. Ne zbog sebe, nego da podržim devojčicu koja plače u meni. Da se izvinim mom mostu jer znam da ga to boli. Jer jedino on zna ko sam ja. Koji su moji snovi. I da me niko nije pokupio, nego mi je on pokazao put kojim da idem. I da danas budem ovo što jesam. Uspešna, mirna žena. Sa puno ljubavi oko mene. Sa publikom koja se veseli sa mnom, ponekad plače. I moj glas ih smiruje. I oni ne daju na moj most. Ne daju suze da mi teku. Hvala predobri moji ljudi… Sada sam mirna jer sam dobila sve odgovore. Moj most. Moja ljubav. Moje detinjstvo – napisala je Vesna i dirnula mnoge.

Video: Kuća Vesne Djogani

Kuća Vesne Djogani

Najnoviji članci