mojatv

“UBIĆU GA SAD, A ONDA I SEBE”: Nebojša pozvao brata i najavio zločin! Pored tela OCA I SINA NAĐENA 2 OPROŠTAJNA PISMA (FOTO)

Nebojša C. (62) pucao je u sina Ognjena C. (29) a potom presudio sebi u iznajmljenom stanu u Kaluđerici oko 13.20 sati, prvi su rezultati istrage posle jezive trgedije u ovom beogradskom naselju.

Kako Kurir nezvanično saznaje, u stanu su pronađena i oproštajna pisma.

"ubiću ga sad, a onda i sebe": nebojša pozvao brata i najavio zločin! pored tela oca i sina nađena 2 oproštajna pisma (foto)

1 / 6 Foto: Petar Aleksić

"ubiću ga sad, a onda i sebe": nebojša pozvao brata i najavio zločin! pored tela oca i sina nađena 2 oproštajna pisma (foto)"ubiću ga sad, a onda i sebe": nebojša pozvao brata i najavio zločin! pored tela oca i sina nađena 2 oproštajna pisma (foto)"ubiću ga sad, a onda i sebe": nebojša pozvao brata i najavio zločin! pored tela oca i sina nađena 2 oproštajna pisma (foto)"ubiću ga sad, a onda i sebe": nebojša pozvao brata i najavio zločin! pored tela oca i sina nađena 2 oproštajna pisma (foto)

– Prema prvim informacijama, sumnja se da je otac danas ubio sina oko podneva, a potom presudio sebi. Pored tela oca, pronađen je i pištolj – kaže izvor Kurira.

Uviđaj na licu mesta obavljaju policijski inspektori i tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Prema nezvaničnim informacijama, otac i sin doselili su sa Kosova i Metohije.

– Navodno je policiju pozvao Nebojšin brat, jer mu je Nebojša pretohodno saopštio da planira da ubije sina, a potom i sebe. Pozvao ga je i rekao “ubiću ga sad, a onda ću i sebe”. Brat je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć i otrčao do njihove kuće, ali je bilo kasno kada je stigao. Zatekao je njihova tela – kaže sagovornik Kurria.

Kurir.rs/ B. T. – J. S.

- Advertisement -

Kurir

Najnoviji članci