back to top
mojatv

UHAPŠEN POZNATI “ŠKALJARAC” ZBOG UBISTVA MUSTAFE U BARU: Već mu se sudi za učešće u likvidaciji Roganovića u Herceg Novom

Crnogorska policija označila je i uhapsila Baranina Dina Ibrahimovića (28) kao ubicu sugrađanina Edmonda Mustafe (29), prenosi crnogorski portal antenam.

– Zbog ubistva Baranina Edmonda Mustafe u Baru je uhapšen Dino Ibrahimović, saznaje Televizija E – navodi se na portalu.

Mustafa, koji je navodno bio blizak škaljarskom klanu ubijen je jutros oko 9.20 sati u Ulici Popa Dukljanina, u blizini stana u kom je živeo u Baru.

Inače, Dino Ibrahimović se takođe vodi kao bezbednosno interesantna osoba bliska “škaljarcima”, a sudi mu se već zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Šćepana Roganovića, bliskog kavačkom klanu. Kako prenose crnogorski mediji, za njim se tragalo i zbog likvidacije Roganovića.

Šćepan Roganović ubijen je 13. februara 2020. u blizini Kanli kule u Herceg Novom.

– Policija preduzima intenzivne mere i radnje u cilju identifikacije, lociranja i lišenja slobode izvršioca ili više njih – receno je CdM-u iz Uprave policije.

Policija je blokirala grad i vrši se pretraga terena.

Primorski portal piše da je u trenutku ubistva Mustafa bio sa sestrom.

Njih dvoje su prilazili automobilu. Ubica je prišao s leđa, i sa udaljenosti od 10 metara ispalio smrtonosne hice i pobegao motorom.

Nesrećna djevojka je vrištala i pozivala u pomoć, ali su lekari hitne pomoći mogli samo da konstatuju smrt.

Kurir.rs/ Antenam.net

- Advertisement -

Bonus video:

00:18
SAHRANJEN ŠKALJARAC VLAOVIĆ UBIJEN NA PAGU: U grobnicu na Novom bežanijskom groblju ispraćen crvenim cvetovima

Kurir

Najnoviji članci