back to top
mojatv

UHAPŠENI SAUČESNICI U UBISTVU NUSRETA NA PEŠTERU Među njima i žena! Evo kako su SKOVALI PLAN strašnog zločina

Pripadnici MUP u Novom Pazaru uhapsili su E. DŽ. (2005) iz Sjenice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu i E. H. (1984) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

Oni su osumničeni da su pomogli ubici mladog Nusreta Destanovića, čije telo je pronađeno u bunaru.

uhapšeni saučesnici u ubistvu nusreta na pešteru među njima i žena! evo kako su skovali plan strašnog zločina

1 / 4 Foto: RINA

uhapšeni saučesnici u ubistvu nusreta na pešteru među njima i žena! evo kako su skovali plan strašnog zločinauhapšeni saučesnici u ubistvu nusreta na pešteru među njima i žena! evo kako su skovali plan strašnog zločinauhapšeni saučesnici u ubistvu nusreta na pešteru među njima i žena! evo kako su skovali plan strašnog zločina

Кako se sumnja E. DŽ. je zajedno sa S. Z. (1997), za kojim policija intenzivno traga, 8. februara, ove godine, naneo smrtne povrede oštrim predmetom dvadesetosmogodišnjem muškarcu iz Tutina, a njegovo telo bacili u napušteni bunar u selu Međugorje u okolini Sjenice.

E. H. se sumnjiči da je omogućio S. Z. boravak u svojoj kući nakon izvršenog krivičnog dela.

Policija je, po nalogu tužilaštava, uhapsila i R. H. (1997) iz Sjenice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neprijavljivanje pripremanja krivičnog dela.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, njima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

(Kurir.rs/Telegraf/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

- Advertisement -

00:57
TEŠKO UBISTVO U PANČEVU SNIMILE NADZORNE KAMERE: Ubice telo sakrile u obližnji žbun! Polomili mu lobanju, OVO SU REKLI SVEDOCI

Kurir

Najnoviji članci